Падна тайната кой е най-важният човек в живота на Лили

...
Падна тайната кой е най-важният човек в живота на Лили
Коментари Харесай

Вижте личния гадател на Лили, заради чиито прогнози отменя концерти

Падна тайната кой е най-важният човек в живота на Лили Иванова. Именно с него тя съветва безусловно всеки собствен ход, без значение дали става за персонални или професионални каузи. Той не е нито нейна интимна половинка, нито пък родственик, а персоналният ѝ астролог. Тодор Филков съветвал примата от към този момент близо 40 години и знаел всички нейни съкровени секрети.

Филков с изключение на експерт по астрология е и създател на едни от най-обичаните песни на примата.

Основната му специалност е композирането на музика. Именно около креативния развой преди четири десетилетия се срещнал с певицата от Кубрат и съумял да завоюва нейното благоволение. Той е създател и на редица шлагери на други естрадни звезди, само че мнозина го познават единствено като астролога на Лили. Правенето на хороскопи обаче му било по-скоро занимание, което се навивал да практикува единствено за в действителност близки хора, а не с комерсиални цели. Очевидно прогнозите му са в действителност безпогрешни, тъй като Лили Иванова преценява безусловно всички свои турнета, концерти в чужбина, медийни изяви, покупки на имущество, почивки, оздравителни процедури единствено и само с рекомендациите на Филков.

Преди дни тя го изненада в обществената мрежа фейсбук, като показа тяхна ретро фотография от младините им. „ Скъпи приятелю, Тодор Филков! От цялото си сърце ти благодаря за уважението, отношението и другарството през годините и за невероятната музика! Много здраве, доста благополучие и доста, доста триумфи “, написа Лили.

74-годишният Филков е създател на едни от най-значимите песни в репертоара на Вечната Амбър, а и в родната сцена изобщо, като две се отличават изключително – „ Искам те “ и „ Невероятно “. С тях звездата прави нов стадий в кариерата си през 80-те години на предишния век, като приема извънредно съвременно за времето си звучене. Песните през годините имат и разнообразни разновидности, а Лили наложително ги извършва и на концерти до ден сегашен. „ Невероятно “ е по текст на Волен Николаев и публиката я възприема като резюме за кариерата и смисъла на примата в нашата просвета.

Тодор Филков на първо място е прочут като тонрежисьор в БНР, въпреки да е отличен композитор. Пише шлагери за Йорданка Христова, Васил Найденов, Кристина Димитрова и Орлин Горанов, Камелия Тодорова, Нели Рангелова, Панайот Панайотов, Богдан Томов и други Спомня си, че песента му „ Искам те “ по текст на Маня Иванова в средата на 80-те години е била неразрешена, макар че я пяла Лили Иванова. Социалистическата цензура, колкото и да е необичайно в този момент, счита текста за прекомерно полов поради рефрена: „ Болка е, когато ме докосваш, полуда е, когато съм сама, мощна съм, когато ме обичаш, диря те във всичко на света “. Но скоро по-късно песента е позволена за лъчение по радиото, написа " РЕТРО ".

Миналата година към астролога на Лили гръмна скандал, откакто тя отхвърли да пее съвсем в последния миг на откриването на прословутия стълб на Рожен, само че без да даде обществено пояснение за какво. По-късно хора от обкръжението ѝ споделиха, че е била посъветвана от Филков да откаже уговорката, тъй като можело да ѝ се случи нещо неприятно. Бизнесменът Димитър Тодоранов удостовери в ефира на Би Ти Ви, че и той има сходен случай в работата си с Лили. Преди време взаимно организирали любовен концерт точно на Свети Валентин в постройката на Софийската опера и балет. Билетите, както и за всички останали концерти на Иванова, били разпродадени стремително, само че няколко дни преди събитието певицата се обадила по телефона на предприемача в 22 часа и отсякла, че концертът би трябвало да се пренасрочи за друга дата. Обяснението, което дала, било, че астрологът ѝ считал, че 14 февруари не е добра дата за концерти.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР