Падаме си по филмите с Джеки Чан, не може да

...
Падаме си по филмите с Джеки Чан, не може да
Коментари Харесай

Скандалът с една секс сцена на Джеки Чан в Иран

Падаме си по филмите с Джеки Чан, не може да се отхвърли, само че явно те не са за всеки. Регионален шеф на държавна иранска телевизия IRIB беше уволнен, откакто без да желае пуснал секс сцена с Джеки Чан, макар строгите правила, които има за цензура в страната.

Местните фенове на остров Киш изпаднали в потрес, откакто станали очевидци на сцена от филм с Джеки Чан, в която той прави секс с продажница в хотел. В Иран на екран е неразрешено на мъжете и дамите даже да се ръкуват, тъй че представете какъв брой над допустимите правила е да бъде излъчена секс сцена.

 Снимка 262500

Според иранските медии " неморалната " сцена е излъчена от Kish TV в " цялостно нарушаване на разпоредбите на IRIB ", написа BBC.

След уволнението на шефа, направил тази неточност, последва гневна реакция от страна на доста иранци, които разпалено разясниха по какъв начин за секс сцена има строги санкции, само че никой не е бил уволнен след съдбовна автобусна злополука, която предходната седмица умъртви 10 души от Университета Азад в Техеран.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР