П реговорите в коалиция "Изправи се! Мутри, вън!" за явяване

...
П реговорите в коалиция "Изправи се! Мутри, вън!" за явяване
Коментари Харесай

Изправи се! Мутри, вън! приключва преговорите за коалиция без Дончева

П реговорите в коалиция "Изправи се! Мутри, вън! " за явяване на предварителните парламентарни избори са на финалната права, разгласи юрист Николай Хаджигенов.

Формацията ще резервира името си, водят се договаряния с нови сътрудници за привличането им към формата.

ПредХаджигенов разяснява и напускането на Татяна Дончева от "Движение 21 " - една от партиите, с които "Изправи се! Мутри, вън " се яви на предходните избори:

"Преговорите съвсем са финализирани, уповавам се до няколко дни да приключим. Ще има коалиция "Изправи се! Мутри, вън! " – 99% е несъмнено. Как ще се отразят дейностите на Татяна Дончева? Всъщност по никакъв начин. Това е повода, заради която предходния път, съставяйки обединението, взехме решение да използваме три мандатоносителя със сходни характерности, с цел да може едно такова деяние да не ни се отрази отрицателно. Електоралната тежест на "Движение 21 " е известна от доста години, откогато съществува, тъй че няма по какъв начин да бъде проблем или вреда или каквото и да е било ", сподели Хаджигенов.

По-рано през днешния ден от Българска социалистическа партия оповестиха, че са се разбрали за необятна лява коалиция, в която да взе участие и "Движение 21 " на Татяна Дончева.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР