СподелиКандидат за народен представител се е опитал да избяга с

...
СподелиКандидат за народен представител се е опитал да избяга с
Коментари Харесай

Ето как 6 полицейски коли преследваха кандидат-депутат

Сподели
Кандидат за депутат се е опитал да избяга с автомобила си от органите на реда в София. Стигнало се до гонка из центъра. След като няколко екипа се включват в преследването, въпросният автомобил е спрян.

„ Първо, има непокорство на въпросния лидер. Оттам стартира гонене в централна градска част. Лицето в началото оказва опозиция. Впоследствие му се прави тест за приложимост на алкохол, който е негативен. Същият обаче отхвърля да даде проба за опиати, което е административно нарушаване и той ще бъде глобен за това “, сподели служебният вътрешен министър Калин Стоянов пред публицисти.

Случката се е разиграла към 21 ч. в четвъртък вечерта. Патрулиращи служители на реда се пробвали да спрат водача на бул. „ Дондуков “, само че той отказал да се подчини.

Шест полицейски коли почнали да го преследват по улиците „ Раковски “, „ Кирил и Методий “, „ Искър “, след това още веднъж по бул. „ Дондуков “ и го спрели на ул. „ Раковски “ №111, оповестиха за bTV от Министерство на вътрешните работи.

Първоначално 48-годишният водач е арестуван, само че споделил, че е претендент за народен представител на дребна партия. След осъществена информация служителите на реда открили, че в действителност е регистриран в листите на една от политическите обединения, които се явяват на изборите на 9 юни.

Мъжът е освободен. Случаят е докладван на дежурен прокурор.
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР