Правят пълна инвентаризация на гориватаВ данъчните складове на “Лукойл Нефтохим

...
Правят пълна инвентаризация на гориватаВ данъчните складове на “Лукойл Нефтохим
Коментари Харесай

Над 190 души на проверка в данъчните складове на „Лукойл Нефтохим Бургас“

Правят цялостна инвентаризация на горивата
В данъчните хранилища на “Лукойл Нефтохим Бургас ” АД и “Лукойл България ” ЕООД започнаха инспекции на взаимни екипи от чиновници на Агенция “Митници ”, Национална агенция за приходите, Главна дирекция “Борба с проведената престъпност ”-МВР, Главна дирекция “Национална полиция ”-МВР и Държавна организация “Държавен запас и военновременни ресурси ”. При нужда екипите ще търсят подпомагане от Държавна организация за метрологичен и механически контрол, както и други държавни институции. Общият брой на включените в интервенцията чиновници е над 190.

Основна цел на интервенцията, която е разпоредена от премиера Димитър Главчев, е да бъде осъществена инвентаризация посредством отчитане на физическите наличия на бензин, дизел и други енергийни артикули, в това число биоетанол и биодизел, съхранявани на територията на данъчните хранилища. Данните ще бъдат съпоставени с материалната отчетност на сдруженията.

Операцията обгръща данъчните хранилища на двете компании, представляващи петролни бази на територията на областите София-град, Софийска област, Стара Загора, Варна, Русе, Пловдив, Бургас, както и данъчните хранилища, ръководени от Държавна организация “Държавен запас и военновременни ресурси ”.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР