Озверял питбул нахапа жестоко малко момченце, докато 11-годишното дете си

...
Озверял питбул нахапа жестоко малко момченце, докато 11-годишното дете си
Коментари Харесай

Питбул едва не отхапа крака на дете на плажа в Поморие, осъдиха собственика да плати 18 бона глоба

Озверял питбул нахапа грубо малко момченце, до момента в който 11-годишното дете си играе с връстници на плажа в Поморие. Кучето, което било разхождано от притежателя си без каишка и наморник, незабавно се втурнало щом чуло врявата, която вдигали децата. Те се разбягали, само че питбулът съумял да стигне дребния Д. Х, написа Флагман.

Кучето захапало момченцето първо за лявото ходило, с цел да го повали на земята. Денис за миг съумял да се отскубне от захапката, само че това настървило още повече питбула, който крепко впил зъбите си в дясното бедро на детето. Собственикът П. Л. се притекъл на помощ и съумял да отвори захапката на кучето.

Момченцето изпаднало в потрес. То е откарано в болничното заведение с откъснати меки тъкани, сухожилия и мускули. Зъбите на кучето наранили даже костта на крайници на детето. Негови близки изпратиха фотоси на контузията до редакцията на Флагман.бг.

Случаят е от началото на март 2016 година, само че получава своята развръзка едвам в този момент. След дълго вървене по тъгите на фамилията на Денис, Бургаският областен съд се произнесе в тяхна изгода и притежателят на питбула Ахил ще би трябвало да заплати 18 000 лева обезщетение.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР