Overwatch 2 е поредната от десетките видеоигри напоследък, сполетени от

...
Overwatch 2 е поредната от десетките видеоигри напоследък, сполетени от
Коментари Харесай

Blizzard се извиниха за старта на Overwatch 2

Overwatch 2 е следващата от десетките видеоигри в последно време, сполетени от ужасяващ старт. Премиерата на играта беше преди два дни, само че за тези два дни бяха извършени две DDoS офанзиви към сървърите на играта, които ѝ без това бяха потърпевши от сериозен напор, десетки не можеха да се включат в тях, тези, които идваха от Overwatch 1 се оплакваха от изчезнали герои, от непредвидени прекъсвания на играта и други

Blizzard, че работят интензивно по всички отчети, които им се изпращат и вършат всичко по силите си да върнат комфорта на играчите.

„ Макар и милиони хора да се забавляват в света на играта, стартът ѝ не задоволи нито вашите, нито нашите упования. На първо място желаеме да се простим на нашите играчи. Очаквахме стартирането на Overwatch 2 да протече безпрепятствено. Придържаме се към високи стандарти и работим старателно, с цел да разгадаем проблемите, с които се сблъсквате “, пишат от студиото. Едно от нещата, с които са се заели да вземем за пример е да отстранен SMS Protect – системата, отговаряща за спомагателната отбрана на регистрациите, която обаче прави невъзможна играта на хора с предплатени тарифни проекти. Тези, които играят с регистрациите си от началото на юни предходната година няма да би трябвало да обезпечават телефонния си номер, само че тези, които играят без Battle.net акаунт, както и новите играчи ще би трябвало да употребяват системата. Освен това Blizzard работи интензивно по отстраняването на всички сървърни проблеми и въпреки някои от тях да са оправени, то има още какво да се направи по въпроса. Що се отнася до недоволствата, свързани с изчезнали инвентар и герои, компанията привежда, че при половината от тези случаи става въпрос за хора, които към момента не са слели сметките си от първата с втората игра. За другата половина от случаите Blizzard признава виновността си, като повода тук е скоростта на процеса по транспорт на активите в сметките. „ При всички случаи няма изгубена или изтрита информация “, твърдят Blizzard. Те обръщат внимание и на още един постоянно срещан проблем.

Тези, които не са играли първата игра би трябвало да изиграят 100 мача, с цел да получат достъп до главните герои. Това условие обаче постоянно се предявява и към старите играчи. От Blizzard споделят, че излизане от акаунта и наново влизане нормално оправя и този проблем.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР