ОвенВъзможно е с вашите опити да направите добро впечатление на

...
ОвенВъзможно е с вашите опити да направите добро впечатление на
Коментари Харесай

Хороскоп за 19 октомври: Козирози, нова работа ще ви донесе повече пари

Овен

Възможно е с вашите опити да извършите положително усещане на своята половинка да се окажат едни от най-големите ви провали. Желанието ви да угодите на вашите обичани хора може единствено да ви навреди. Най-вероятно ще ви възприемат като представители парадиращи с  двоякост. 

Вместо да се пробвате да избягате от отговорност и да загърбите сложните задания, то по-добре съберете екипа си и разпределете работата всред всички, с цел да се справите по-бързо с сложните неща, които би трябвало да бъдат свършени. 

Навярно ще преодолеете напрежението, провокиран от въпросите, свързани с парите. Поддържането на позитивна вероятност и осъществяването на по-интелигентни покупки са основни за понижаване на финансовата тежест през този ден.

Телец

Очертава се един вял ден в съкровен проект. Би било добре, в случай че поддържате настроението на половинката си както и своето, несъмнено. По подобен метод ще съумеете да преодолеете моментите на досада.

Споровете и търканията, които сте имали с някои институции или непознати компании, през днешния ден ще стартират да отшумяват. Минете в неутрална позиция и се постарайте да не влизате в спор. Служебните диалози ще протичат доста по-спокойно.

Денят ще е удобен за сключване на контракти и подписване на сполучливи бизнес покупко-продажби. Финансите ви могат да нарастват съгласно стратегическите решения, които взимате през днешния ден.

Близнаци

Ще може да откриете, че имате доста време да споделите с колегата си и двамата ще оцените съкровените мигове през които сте прекарали дружно. Възползвайте се оптимално от тези красиви сантиментални моменти, които основават дълбоки заварки посред ви.

Като цяло настроението на работното ви място ще е извънредно положително и приветливо. Възползвайте се от удобното нареждане на планетите в бранша ви отговарящ за кариера и постигнете заложената от вас цел.

Този ден е подобаващ да планирате финансовото си бъдеще. Прегледайте главно бюджета си и започнете да очертавате своите желания и цели, редом с това определете, какъв брой пари ще ви са нужни, с цел да стигнете до триумфът.

Рак

Избягвайте да заяждате колегата си по някаква причина през днешния ден. Вашата несъразмерна негативност и недоволство от колегата ви може да бъде повода сътрудникът ви да наподобява някак дистанциран от вас през последните няколко дни. Бъдете деликатни по този проблем.

Вероятно, през днешния ден ще получите покана за присъединяване в квалификационен курс, който да надгради знанията ви в специалността, която практикувате. Не пропускайте тази опция, изключително в случай че таксата бъде платена от шефът ви.

Препоръчително е да избягвате през днешния ден вложенията, включващи съмнителност  или влизане в не потвърдени партньорства. Колкото и да е преференциална офертата, не се оставяйте да бъдете подведени в желанието си да натрупате пари.

Лъв

Дръжте очите си отворени на четири, защото бихте могли да срещнете тази персона на място, което минимум очаквате. Семейните да чакат спорове поради своите близки родственици.

Днес, несъмнено ще срещнете поддръжка от сътрудници и другари. Подгответе се добре за презентацията и изявата си като репетирате авансово пред огледалото, с цел да сте сигурни в триумфа ви.

Въпреки вашата непримиримост и увереност надали ще преодолеете многото трудности по пътя си към задачата. Очертава се краткотраен приток на пари, като бонус по време на работа или нов план, за който ще получите предостатъчно възнаграждение.

Дева

Някои скорошни напрежения във вашия сантиментален живот може да спаднат и несъмнено ще ви успокоят през днешния ден, което ще ви накара да се почувствате облекчени. Необходимо е да помислите, какво е предизвикало напрежението ви. Не си вменявайте виновност, защото всички вършим неточности.

Толкова доста хрумвания ще преминат през главата ви през днешния ден, че се чувствате много комплицирани на какво тъкмо да се спрете и да приложите. Имайте поради, че нищо не е дефинитивно и постоянно може да измененията тактиката си, в случай че нещо не ви харесва.

Съвместните дейности с ваши бизнес сътрудници, които сте въвели в предишното, могат да ви отвърнат с положителни облаги. Този ден би бил подобаващ миг да потърсите партньорства от чужбина и да продължите с финансовите си каузи.

Везни

Повечето фамилни двойки може да си прекарват умерено през днешния ден. Въпреки това някои от фамилните може би ще срещнат остаряла пламенна обич, само че най-добре е да стоите надалеч един от различен, защото не би било добре за днешният фамилен статус.

Днес, може да усетите напрежение сред вас и някой ваш сътрудник или шефът ви. Тези обтегнати връзки евентуално няма да са предизвикани от вас самите, а от неразбирането ви на концепциите на отсрещния човек. Всъщност, може би по-късно ще разберете, че мненията ви не се разграничават чак толкоз.

Ще се наложи да се доверите на инстинктите си и да не слушате препоръките на другите хора във връзка с вашите финансови дейности. Има огромна възможност да ви заблудят, тъй че би трябвало да обмисляте нещата доста деликатно.

Скорпион

Днес е допустимо да се разстроите с някои дребни дефекти на колегата си. За благополучие, сътрудникът ви в този миг ще бъде доста толерантен с вас и ще прояви схващане за измененията в настроението ви. Просто се успокойте и тези неудовлетворения ще стихнат последователно.

Добре ще е през днешния ден да поддържате връзка с хора, които мислят градивно, имат смели хрумвания и постоянно са склонни да рискуват. Ако се съюзите с подобен вид хора в бизнеса, то може да постигнете огромен триумф.

Този ден е подобаващ за продажба на транспортно ви средство, което сте желали да продадете от известно време. Ако сте чакали подобаващата опция, то точно през днешния ден нещата могат да се случат.

Стрелец

Днес възприятията и страстите във взаимоотношенията ви вземат централно място. Открийте мотиви за наслада и позитивни мисли. На самотните евентуално денят ще им предложи причудливи срещи и сантиментално замайване.

Дори една ваша щура концепция, която е като изстрел в тъмното, може да събере необятна поддръжка от сътрудниците ви през този ден. Оставете въображението ви да диктува разпоредбите през днешния ден и дайте воля на геният си. Шансът да постигнете забележителен триумф е значителен.

Вашата премия може да бъде на път под формата на тласък за продажби, пари за ексклузивен труд или други мечтани преимущества. В живота ви може да се случат доста промени и тези промени могат да донесат и финансова облага.

Козирог

Ще бъде доста добър ден за любовния ви живот, защото евентуално ще видите някои позитивни развития. Един от вашите близки другари може да прояви сантиментален интерес към вас. Това може да бъде началото на прелестна нова любовна фаза в живота ви.

Определено уменията ви да създавате нещо с ръцете си са забележителни, само че евентуално не обръщате внимание на това и смятате, че не е нещо кой знае какво. Използвайте вашата креативност във ваша изгода като особено умеене.

Ще може да преминете на друга работа, което ще докара до възстановяване на паричното състояние. Проверете обстоятелствата, преди да сключвате някакви финансови съглашения или покупко-продажби.

Водолей

Връзката ви може да удари на камък през днешния ден. Затова не си създавайте непотребни проблеми. Тези трудности са краткотрайни, само че в случай че се опитате да застанете над нещата и може да не получите резултата, на който се надявате.

Днес, може да се вдъхновите за работа от думите на ваши познати. Преди да приложите видяното на процедура, имайте едно мислено, че в действителния свят, не всичко може да бъде толкоз лъскаво и изтънчено като илюзиите, които основават филмите и рекламите.

Изглежда, че през днешния ден ще пострадате от някакъв финансов крах, който ще ви отнеме известно време, с цел да се възстановите. Ако кандидатствате за заем, има възможност да получите отводи заради липса на поръчители.

Риби

Днес не очаквайте да постигнете прогрес в една връзка. За сметка на това деня е удобен за решаването на някои остарели проблеми. Вероятно това ще стимулира половинката ви и ще си прекарате отлично дружно.

Помислете над въпроса с какво може да допринесете за триумфа на компанията, за която работите, а не какво ви дава работата. Промяната в настройката ви и склонността ви да помагате на другите, евентуално ще промени доста неща в работата ви.

Ден за финансов размисъл. Анализирайте обширно за цялостната капиталова тактика спрямо краткосрочната облага, защото дълготрайните вложения могат да слагат добра основа за вашето финансово бъдеще.

 

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР