ОвенВъзможно е да преживеете драма в личния си живот. Има

...
ОвенВъзможно е да преживеете драма в личния си живот. Има
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 9 февруари: Близнаци, подходящ ден за стартиране на собствен бизнес!

Овен
Възможно е да преживеете драма в персоналния си живот. Има възможност обичаният ви човек да избира сред вас и други, принуден  от близки членове на фамилията му. Въпреки това, не зачертавайте връзката си. Определено ще изпитвате някакво терзание при вземането на решения през този ден. От това ще последват етапите на размисъл, дали ще можете да удържите на актуалното си работно място. Във финансов проект нещата най-вероятно няма да са изключително удобни за вас. Следете прецизно разноските си и не се отпускайте прекалено много в извършването на покупки. Не очаквайте финансови приходи през днешния ден.
Телец

Онези от вас, които си мислят, че не изневеряват физически, евентуално ще бъдат обладани от наличието на различен човек в мислите ви. Това е рискова заигравка, която би могла да докара до пропукване или край на връзката ви. Може да потърсите нови хоризонти, само че не е наложително да променяте работното си място или да промените длъжността си. По-добре ще бъде да оптимизирате това, което вършите в професионален проект. Днес, ще се наложи да се доверите на инстинктите си и да не слушате мненията на едни или други хора по повод на  финансите. Вероятно ще ви заблудят, тъй че би трябвало да обмислите нещата доста деликатно.

Близнаци

Ще сте доста щастливи през този ден, тъй като проблематичните въпреки и дребни стихии, които преди са причинявали подозрения в сърца ви, ще стихнат изненадващо. Навярно, ще си простите един на различен откакто осъзнаете, какъв брой сте благословени.  Днес, изобретателната част от вас, ще ви помогне да внедрите доста мощни хрумвания на работното си място. Вероятно, тези хрумвания ще бъдат поръчител за деловитост и постижими резултати. Навярно, ще изпълнявате дилемите си с лекост. Благоприятен ден да чакат тези от вас, които се занимават с бизнес. Денят е подобаващ за пускане на личен бизнес, тъй че можете да очаквате прелестни награди от звездите.

Рак

Решенията на сърцето ви, които отлагате от известно време, през днешния ден следва да бъдат взети, без значение дали ви харесва или не. Резолюцията може да не е това, на което се надявате, само че въпреки всичко ще бъде в името на най-хубавото за интимната ви връзка. Ще изпитате някои нови чувства, които ще ви наелектризират и ще бъдете подготвени за нови провокации в работата си. Работната атмосфера ще бъде вълнуваща. Днес е целесъобразно да планирате финансовото си бъдеще. Оформете бюджета си и започнете да очертавате своите цели, дружно с това какъв брой пари ще ви трябват, с цел да стигнете до финансови облаги.

Лъв

Може би, ще си зададете въпросът, дали връзката ви ще я бъде. Преди да поставите основите на продължителността на връзката ви, помислете дали сте положили качество над количеството - „ Може да целувате един път, само че същински “. Не всеки от сътрудниците ви ще може да оцени професионалните ви качества, само че все пак не се опитвайте да ги скриете през този ден. Просто избягвайте да говорите с тези, които ви познават като можещи, но имат постоянно начумерено негативни отзиви. Купуването и продажбата на недвижими парцели, може да бъде печеливша активност през този ден. Цените на парцелите на доста места ще се покачват и ще продължат да порастват в близко бъдеще.

Дева

Днес ще бъде празник на любовта за някои от вас. Това значи, че ще изпитате доста топли усеща, изключително към някой, с който имате сантиментална връзка или се интересувате сантиментално. Някои щастливци да чакат брачни оферти. Опитайте се да си дадете малко повече светлина, с цел да си изясните какви са ви упованията в професионален проект. Каквито и решения да вземете без да сте ги обмислили добре, може да дестабилизирате положителният си работен статус. Ако кандидатствате за заем, има възможност през този ден да получите неприятни вести, заради отменяне на молбата ви от дадена банка. Не губете вяра, тъй като към момента има признаци, че ще съумеете да намерите пари, само че не от мястото, което очаквате.

Везни

Качеството на невинността ще бъде най-силната ви характерност през този ден. Ако обаче балансирате невинността с малко съмнение, ще съумеете да избегнете всяко пострадване. Вероятно, ще удвоите работните си старания през днешния ден с вярата, че ще бъдете оценени по достолепие. Но сътрудниците ви, надали ще са в положение да ви оценят, даже е допустимо да се създадат, че нищо не виждат от положеният от вас труд. Бъдете деликатни и проверете обстоятелствата, преди да сключите каквито и да било съглашения или покупко-продажби. Опитайте се да избегнете нещо, което звучи примамливо за бързо замогване, защото това може да докара до съществени финансови загуби.

Скорпион

Изглежда, прекомерно дълго наивността ви е замъглявала, с цел да разберете през днешния ден, че този човек, който най-вече обичате, в действителност ви експлоатира. За мнозина от вас съмненията ще се окажат истина. И въпреки всичко, не е късно да поправите грешката си. Предварително ще сте възнамерявали работеният си ден. Имайте поради, че някой може да се опита да го осуети под една или друга форма. Не губете хладнокръвие, вместо това вземете под внимание отзивите на множеството ваши сътрудници. Възможно е, някои от вас да получат непредвидени спомагателни приходи в този ден. Това може да бъде краткотраен приток на пари като бонус по време на работа или нов план, за който ще получите възнаграждение. Това ще ви помогне да избегнете всяко едно финансово напрежение в близко бъдеще.

Стрелец

Този ден ще ви подсети да ревизирате, дали имате съгласуемост с половинката си. Това може да се окаже мъчно за поверие, само че в случай че вие и вашият сътрудник приключите с разлъка, това ще бъде най-лошото ви решение. Очакват ви още няколко инциденти, които би трябвало да приемете. Опитайте се обаче да бъдете неподправени и направете всичко допустимо, с цел да коригирате възможните си неточности. Бъдете деликатни с разноските си и помислете за новаторски способи за увеличение на приходите си. Може да има някои възходи и падения във вашите финанси, само че всичко ще се върне към естественото си русло до края на деня.

Козирог

Двойките ще се опитат да си подадат ръка, изключително при справяне с възприятията си един към различен. Със сигурност, в случай че спазвате обещанията си, всичко ще бъде по-лесно и любовта посред ви се усили с още по-голяма мощ. Изглежда, ще ви бъде доста прелестно да работите в синхрон с сътрудниците си. Споделянето на хрумвания в никакъв случай не е неточност, в случай че се работи в вярната посока. Вероятно, вашите неуморни старания ще ви доведат до триумф и ще донесат парични облаги. Можете да очаквате усъвършенствано финансово положение, което може би ще ви разреши да изчистите всички чакащи задължения.

Водолей

Самотните дано да вършат опити за реализиране на задачите си непременно. Удръжте спирачките си за нова връзка, защото се чакат огромни несъвместимости. Накратко, не би трябвало да се превръщате в мъченици, с цел да имате някой до себе си. Много е евентуално да дадете късмет на човек, който е работил с вас като някогашен сътрудник, само че това няма да се окаже печеливша карта. Не би трябвало да сте прекомерно великодушни, в случай че не желаете да си имате проблеми за това си обезпечение. Има възможност да надвишите бюджета си през този ден. Трябва да извършите някои различни договорености, с цел да намалите финансовата тежест. Едва ли, през днешния ден ще бъде най-подходящо време да започнете с изплащането на заема си.

Риби

Семейните да не помнят за ежедневните разногласия, в случай че желаят да поддържат фамилното огнище. За самотните също ще има специфични обнадеждаващи вести. Ще имате известни усложнения, с цел да накарате сътрудниците или вашият началник, да схванат какви са опциите ви и какво желаете да постигнете в кариерата си. Очевидно, някои проблеми с връзката ще ви слагат на кръстопът. Ще би трябвало да контролирате желанията си да отидете на извършване на покупки без да пресметнете разноските си. От значително значение е да извършите известно финансово обмисляне, с цел да запазите всичките си разноски в границите на бюджета си.

Хороскопът е направен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР