ОвенВъв всеки диалог, в който влизате, трябва да проявите малко

...
ОвенВъв всеки диалог, в който влизате, трябва да проявите малко
Коментари Харесай

Хороскоп за събота, 20 април 2024 г.

Овен
Във всеки разговор, в който влизате, би трябвало да деянията малко повече учтивост, вежливост и дипломатичност. Ако авансово издемонстрирате на събеседника своите мирни планове, беседата ще стане доста по- продуктивна. Това не е най-подходящото време за започване на нова работа или каквато и да било активност. Укрепвайте партньорските връзки и без да бързате, завършвайте започнатото. Съпружеските взаимоотношения през това денонощие ще станат по-меки, нежни, отзивчиви и хармонични. Възползвайте се от тези условия, в случай че желаете да загладите някава своя виновност, или последствията от неотдавнашна препирня.
Телец
През този ден ще си дадете сметка, че сте пуснали Вашия обичан човек прекомерно близо до себе си и в този момент се явява неотменна част от Вас. Без него се чувствате непълноценна, ненужна, и непряк член на обществото. Нима в действителност смятате, че такова състояние на нещата е обикновено?

Близнаци
Днес Вашият обичан човек ще бъде доста раним и схватлив, което много ще усложни за Вас процеса на другарство с него: ще се наложи непрекъснато да го успокоявате, че всичко ще бъде добре, и изобщо да му оказвате всякаква морална поддръжка. Това ще се окаже не елементарно, само че належащо.

Рак
Днес може да откриете, че Вашите показа за обич напълно не съответстват с тези, на Вашия обичан човек. Постарайте се, колкото е допустимо по- бързо да достигнете до приблизително аритметично във Вашите съждения, другояче споровете в бъдеще са неизбежни.

Лъв
Този ден може да се означи със удивително стичане на събитията, а Вие, като всеки деятелен Лъв, ще ги употребявате в своя изгода. Именно с помощта на удивителната си съобразителност, ще изпреварите всичките си противници и ще спечелите превъзходство над недоброжелателите. Положението, което за другите би изглеждалио безизходно, ще Ви разкрие извънредно многообразие от благоприятни условия. Пазете силите си - в този момент преумората е нежелателна. Старайте се да планирате деня си по този начин, че след обяд да имате малко време за спокойна отмора, приятна разходка и забавен диалог със остарял другар.

Дева
Много значима ще бъде ролята на връзките през този ден. Не по-малко настоящи ще се окажат и материалните въпроси, защото ще се наложи да отделите внимание освен на личните си приходи и натрупвания, а и на взаимните запаси: да вземем за пример на съпружеските. Напълно е допустимо, да не става въпрос единствено за пари. Често общ капитал може да станат интелектуални, креативен и други благоприятни условия. През втората половина на деня ще бъдете по-проницателни и по- удачно ще излагате своите мисли. Може да заминете на пътешестване или да получите уведомление, изключително в случай че сте към Христовата възраст.

Везни
През този ден за Вас ще съществуват единствено две отзиви –Вашето и неправилното. И, несъмнено, ще убеждавате своя обичан човек да показа Вашето, тъй като е вярно. Само че визията Ви за света може напълно съществено да се разграничава от неговото и това да е мотив всичките Ви опити да завършат с крах.

Скорпион
Денят е обвързван с изкушения и провокации. Достатъчни са единствено няколко минути, с цел да си загубите главата изцяло, и да бъдете въвлечени в луда случка За да съберете мислите си и да се върнете към нормалното си здравомислие, е нужно много повече време. Свойствените за Вас свободолюбие и самостоятелност през днешния ден ще придобият крайни форми. Не единствено че не желаете да обсъждате с околните си своите планове( и още по-малко да търсите съвет), само че и за към този момент отминали събития не бързате да разкакзвате. Резултат от такова държание може да станат съмнение и засегнатост.

Стрелец
През първата половина на денонощието за Вас нараства риска за дребни, само че дразнещи неприятности. Не са изключени неприятности вследствие на невнимателно боравене с техника, или от изтощеност. Повишава се вероятността за препирня с обкръжаващите Ви, включително с сътрудниците, началството, родителите, децата или обичания човек. С значими работи може да се заемете през втората половина на денонощието. При това се предлага да не се захващате с огромни мероприятия, а да се ограничите до неголеми задания.

Козирог
От позиция на Вашия сътрудник, през днешния ден Вие ще бъдете безусловно непоносими, извънредно неразбираеми и доста сложни за другарство. От Ваша позиция всичко това ще бъде правилно единствено и само за него.. Рискувате да прекарате един не доста прелестен ден дружно и по тази причина май е по-добре да бъдете по-далече един от различен.

Водолей
Доста мъчно ще бъде през днешния ден на Вашия обичан човек да разбере, какво тъкмо желаете от него, та по тази причина ще се наложи да му обяснявате всичко не по един път и не по два пъти. На процедура с самообладание и труд постоянно се реализира триумф, а за своите усилия ще получите стократна компенсация. Само не се знае в каквъ тип...

Риби
Днес Вашият обичан човек ще се прояви като незабравим събеседник: ще Ви бъде доста обидно да приключите диалога с него, само че рано или късно ще би трябвало да извършите това, тъй като, въпреки и понякога, се постанова да се поспи. Остава единствено да разчитате на това, че сходни вечери ще се повтарят във Вашия живот неведнъж.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР