Последният републикански губернатор на щата Ню Йорк осъди президента Байдън

...
Последният републикански губернатор на щата Ню Йорк осъди президента Байдън
Коментари Харесай

Последният губернатор на Републиканската партия на Ню Йорк осъжда бездействието на Байдън, казва, че държавната телевизия на Иран пуска сцени на `анархия` в САЩ

Последният републикански губернатор на щата Ню Йорк осъди президента Байдън в четвъртък за неговото релативно безучастие по отношение на антисемитските митинги, обхващащи колежански кампуси в Емпайър Стейт, и предизвести, че Иран употребява изображения на хаоса като агитация.

Бившият губернатор Джордж Патаки, който напусна поста в края на 2006 година избор на Елиът Спицър, сподели пред Fox News, че митингите съставляват „ актове на безредица “ в този миг и трябваше да бъдат прекъснати в „ ден първи “.

„ Това е просто непоносимо и не би трябвало да се толерира. Това не са актове на независимост на словото или митинг “, сподели той в „ The Story “.

„ Университетските админи трябваше да го спрат, когато не го направиха. явно нарушавайки закона, правоприлагащите органи – полицията на Ню Йорк в Ню Йорк и други в цялата страна – трябваше да бъдат извикани неотложно. сподели, че е бил в кампуса по време на демонстрациите против войната във Виетнам. Той об...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР