Баща от Ню Джърси е обвинен в убийството на 6-годишния

...
Баща от Ню Джърси е обвинен в убийството на 6-годишния
Коментари Харесай

Обвиненият убиец баща Кристофър Грегор от Ню Джърси, който принуждаваше сина си да тича на бягаща пътека, твърдеше, че бившето му тренирано момче „лъже“ за малтретиране

Баща от Ню Джърси е упрекнат в убийството на 6-годишния си наследник, като го е принудил да натъртваща подготовка на бягаща пътека твърди, че неговият отчужден някогашен обучил момчето да лъже за хипотетичното му малтретиране.

31-годишният Кристофър Грегор споделил на чиновник в службата за протекция на детето, че дребният Кори Мичоло се е върнал от планувано посещаване с майка си на 2 април 2021 година и признал, че тя го е обучила да лъже - единствено часове преди битият юноша да бъде разгласен за мъртъв на локална болница.

„ Синът ми се върна тази заран и сподели, че майка му е споделила, че би трябвало да каже на лекаря, че съм го блъснал “, сподели Грегор на служителя на горещата линия за корист с деца Ричард Сисероне, съгласно запис, пуснат при бащата на обвинявания палач дело за ликвидиране в четвъртък, заяви Asbury Park Press.

„ Той се прибра вкъщи и едно от първите две неща, които сподели, беше: „ Не желая повече да заедно съм с мама, тя ще се опита да ме отнеме от теб “, сподели Грегор. „ И той също сподели: „ Мама м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР