ОвенВъпреки празничния ден не си позволявайте да се отпускате, чакат

...
ОвенВъпреки празничния ден не си позволявайте да се отпускате, чакат
Коментари Харесай

Купища пари за две зодии, трета открива любовта

Овен

Въпреки празничния ден не си позволявайте да се отпускате, чакат ви доста срещи и нови контакти. Всички хора, с които ще срещнете през днешния ден ориста ще ви събере още веднъж. Бъдете приветливи и се пробвайте да се визиите в най-хубавата си светлина.

Телец

Днес ще се чувствате все едно сте се събудили от неприятен сън. Небето ще е по-синьо, а слънцето по-ярко. Запазете оптимизма си и се заловете за осъществяване на делата, които ще ви приближат до фантазиите ви.

Близнаци

Днес започнете нещо ново в дома си, само че горещо ви съветваме, това да не е някакъв общоприет ремонт. Просто малко променете интериора и ще се почувствате доста по-уютно. Купете си нова книга, с която да се насладите на новата конюнктура.

Рак

Това е ден, в който може да си позволите всичко, за което сте си мечтали през последните седмици. Не пропускайте да се възползвате от благоразположеността на колегата ви.

Лъв

Днес оставете за миг своите проблеми и помогнете на собствен другар. Няма да ви е елементарно да се отърсите от личните си мисли за себе си, само че в действителност си коства да го извършите да него/нея.

Дева

Днес не се тормозете да приемате непознато мнение. Точно не се инатете на непознатите хрумвания. Допуснете опцията, че може да ви обогатят.

Везни

Днес няма да имате никакви проблеми от финансово естество. Причините са две: или нямате какво да харчите или имате толкоз, че да не ви пука. Помнете, че и след най-тъмната нощ изгрява слънце.

Скорпион

Днес е добре да погледнете обратно в предишното си. Съдбата в последно време ви е поднесла събития, които не ви харесват, само че вие имате съществено присъединяване в случилото се. Не забравяйте хората, които ви подават ръка в този момент.

Стрелец

Много е значимо през днешния ден да не се пробвате да вършиме неща, които не са вашата буря. Ако извършите подобен опит се подгответе за неприятни резултати.

Козирог

Днес не подценявайте помощта и препоръките на сътрудниците си. Колкото и да ви се желае да изпъкнете, през днешния ден не е подобаващият ден за това. Наистина ли ви харесва повече ролята на вълк-единак?

Водолей

Ако до в този момент сте имали някакви несбъднати стремежи, то през днешния ден у вас ще се породят сили, които ще спомогнат за сбъдването им. Ако мислите, че може да употребявате въпросните сили за общото богатство – действайте.

Риби

Днес не се затваряйте в себе си, това няма да ви помогне. Именно усилието да успехите меланхолията си ще ви направи по-силни и устойчиви на компликациите. Една усмивка ще осмисли деня ви.

източник: Actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР