ОвенУтрешният ден ще донесе нови проблеми, които предстои да решите

...
ОвенУтрешният ден ще донесе нови проблеми, които предстои да решите
Коментари Харесай

Хороскоп за 22 април

Овен
Утрешният ден ще донесе нови проблеми, които следва да решите дружно със своя обичан човек, а в карен случай - поединично. Но за това в този момент просто не си заслужава да мислите. Звездите предлагат да живеете в днешния ден и да получите от него най-много наслада и удоволствия.

Телец
Трудно ще Ви бъде през днешния ден да убедите своя обичан човек, че е изцяло независим и прелестно може да мине без Вашите препоръки, директиви и пожелания. За него е изцяло задоволително, че не Ви е безразлично това, което се случва в неговия живот, и нищо повече не му би трябвало.

Близнаци
Денят разкрива нови вероятности. Като интелигентен и съобразителен човек, ще съумеете освен да постигнете поставените цели, само че и да си извършите дълготрайни проекти за бъдещето. Сега това е доста потребно, защото моментът е извънредно удобен за първи стъпки в определената тенденция. Емоционалният декор ще бъде удобен, а денят вероятно ще Ви подари доста приятни минути. На процедура всичко стартирано ще се оказва сполучливо. Особено доста ще Ви върви в действия, изискващи фикция и ексцентричен метод.

Рак
Днес ще бъде достат мъчно на Вашия обичан човек да се убеди, че в действителност го обичате и напълно нямате желание да го изоставяте.Затова бъдете подготвени за неговата недоверчивост, подозрителност и предпочитание да се желае амнистия - просто по този начин, за всеки случай.

Лъв
Можете напълно да посветите това денонощие на контакт с други хора. Обучението ще бъде продуктивно, въпреки и да протича в неофициална конюнктура. Възможно е точно през този ден с помощта на приятелите, или на личната Ви упоритост, най-накрая да откриете нужната Ви информация, или да купите нужната Ви книга. Сега би трябвало да поразгледате кръга на своите познати. Някои от Вашите увлечения (особено от интелектуален характер), през това време могат да се видоизменят. Може да се върнете към хрумвания, които са Ви интересували по-рано.

Дева
Вашите характерни гении в дадения миг Ви издигат до сан Звезда, по тази причина се подгответе да се наслаждавате на популярност. Едни от Вашите козове е способността Ви мигновено да въвеждате ред във всичко, както и да добавяте искра към всичко, с което се занимавате. Всяко мероприятие, което организирате, е обречено на триумф, доколкото е изпълнено с наслада и топлина. Плановете Ви се осъществят, без значение от зависта на светските лъвове.

Везни
Ако бихте могли да знаете, че през днешния ден нещата ще се извърнат за Вас по подобен метод, през вчерашния ден бихте заели напълно друга позиция. Само че направеното не може да се върне и по тази причина ще се наложи да живеете с това, което имате. Освен тов нищо няма да бъде по този начин комплицирано, както Ви се е коствало преди.

Скорпион
През този ден е редно да си спомните, че Вашият обичан човек, каквато и устойчивост да има, не е стоманен, и в един миг също може да се „ пречупи ”. Тогава ще бъдете без надеждна опора и правилен бранител. Това значи, че през днешния ден мощният би трябвало да бъдете Вие, с цел да може той най-малко малко да си отдъхне и да се възвърне.

Стрелец
В това, което ще каже Вашата половинка през днешния ден, няма да има никакъв подтекст! И дори не се опитвайте да го намерите. Ще Ви кажат тъкмо толкоз, колкото мислят: нито дума повеч, нито дума по-малко. Затова в случай че внезапно откриете в казаното скришен смисъл, просто ще се дължи на огромната Ви фикция...

Козирог
Денят е удобен за взаимно пътешестване отвън града. Толкова благоприятем, че поради това пътешестване би трябвало да оставите на стана всички останали задания. Просто точно в този момент и точно отвън града, на природа, ще стане сред Вас това, което по този начин дълго сте желали и очаквали. И което ще чакате още доста дълго, в случай че не се съобразите със съвета на звездите.

Водолей
Предпазливостта в работата няма да Ви пречи. Вероятността за съществени пропуски и неточности е огромна, а оправянето им би лишило доста сили и време. Недоброжелателите непрестанно се месят в живота Ви и това, въпреки че не предизвиква особена щета, не на смешка ще Ви нервира. Между другото, би било добре, в случай че запазите положително разположение на духа, и точно това ще Ви даде опция да се „ снабдите ” с потребни връзки и забавни запознанства. Ако сте родител, би трябвало да сте подготвени да реагирате, в случай че децата изискат повече внимание от нормално. Но в случай че сте младеж, ще бъдете оставени сами на себе си, и ще можете да натрупате потребен житейски опит.

Риби
Днес се заемете с търсене на ново занятие или занимание – би трябвало да се отвлечете от отрицателните мисли, които са Ви завладели напоследък. Понякога Ви се коства, че някои неща към този момент са останали в предишното, че сте се разделили със старите проблеми, само че те още веднъж се появяват в живота Ви. Вие сте по-силни от тях, само че не позволявайте на своята обстановка да Ви докара до състояние, от което да не можете да излезете. Постарайте се, да стоите на безвредно място. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР