ОвенТози понеделник може да получите неприятни новини. Не винете вестоносеца.

...
ОвенТози понеделник може да получите неприятни новини. Не винете вестоносеца.
Коментари Харесай

Прекрасен ден за 3 зодии, очакват ги любов и пари

Овен

Този понеделник може да получите неприятни вести. Не винете вестоносеца. Опитайте се да си дадете сметка къде е вашият пропуск.

Телец

Денят е добър ден за действия, свързани с външността ви. Повечето процедури ще са сполучливи, тъй че не се колебайте.

Близнаци

Този ден не е сполучлив ден за осъществяването на покупки или продажби. Ако времето ви притиска, може би е добре да премислите цената.

Рак

Днес ще би трябвало да се занимаете с битови въпроси. Много от тях са досадни, само че оправянето с тях един път ви обезпечава дълготраен комфорт.

Лъв

Този понеделник ще ви се наложи да разберете, че не всички имат вашата сила и порив. Вероятно ще ви е мъчно, само че ще би трябвало да го приемете.

Дева

Този понеделник не си правете сметката без кръчмаря. Рискувате да вложите доста средства и сила на вятъра. Бъдете по-далновидни.

Везни

Днес ще се желае да играете водещата роля. Това по никакъв начин няма да ви е мъчно, тъй че съберете сили да поведете хорото.

Скорпион

През днешния ден може да загубите скъпа за вас движимост. Бъдете деликатни и вземете чанта, която има несъмнено закопчаване.

Стрелец

Денят може да ви се стори безконечен. Търсете различни способи за извършване на отговорностите, с цел да не ви е толкоз скучно.

Козирог

Това е ден, в който ще е удачно да се занимаете с непозната за вас активност. Въпреки компликацията първоначално, на един по-късен стадий може да имате сериозен триумф.

Водолей

Този понеделник може да изскочи непредвидена спомагателна задача. При положително систематизиране на времето ще съумеете с всичко.

Риби

Днес не разчитайте на различен, с изключение на на себе си. Приемете рецензията градивно и направете нужното, с цел да покажете, че сте си взели поука.

Източник Actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР