ОвенТози месец помислете да обърнете повече внимание на това, което

...
ОвенТози месец помислете да обърнете повече внимание на това, което
Коментари Харесай

ХОРОСКОП на Овен, Телец и Близнаци за януари 2023 г.

Овен
Този месец помислете да обърнете повече внимание на това, което интуицията ви споделя! Ако се чувствате необичайно в  настоящата си връзка, проследете това възприятие и разберете какво предизвиква това. Опитайте да поправите нещата с колегата си, в случай че в последно време не сте били. Ако сте необвързани, може да се почувствате принудени да флиртувате и да се свързвате! Добре е да проявявате храброст с любовта си, просто не прекалявайте, защото не знаете къде ще се отзовете. Отложете всички планувани вложения и покупки, в случай че можете. Непредвидени събития могат да провалят вашите желания и планове. Дръжте парите си, с цел да можете да реагирате гъвкаво на непредвидени събития.
Телец

В случай, че сте неангажирани може да получите ненадейно позвъняване от някой. Не подценявайте ухажорите си, защото те могат да прераснат в нещо по-специално! Ако сте фамилни  или имате връзка, този месец е идеалното време да осъществите фантазиите си! Ако постоянно сте желали дом или да опитате ново премеждие дружно, направете го безвредно и ще изпитате ново равнище на обич и почитание един към различен. По отношение на финансите през днешния ден може да имате някои неприятни прекарвания и да сте принудени да осъзнаете личните си недостатъци. Парите ще ви основат проблеми. Не губете време да компенсирате потиснато си въодушевление с ексцесии при извършване на покупки.

Близнаци

Този месец може да почувствате възобновено предпочитание за прочувствена непосредственост с половинката. Възползвайте се от тази сила, с цел да разпуснете бдителността си. Отделете време да поддържате връзка между тях като в старите времена и разкрийте скрита част от себе си, за която останалите не знаят. Не се опасявайте, те ще ви схванат! Ако сте необвързани, не приемайте живота прекомерно насериозно и просто се забавлявайте на воля. Помислете да поддържате връзка повече със занимателни хора, които ще извадят най-хубавото от вас. Нищо не може да ви спре сега и цялата ви работа наподобява сполучлива. Това важи и за паричните въпроси. Няма защо да се притеснявате, защото сте в печеливша серия. В случай, че имате свободни пари, в този момент е подобаващ миг да инвестирате.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР