ОвенТова е ден на отличните идеи. Поради много високият Ви

...
ОвенТова е ден на отличните идеи. Поради много високият Ви
Коментари Харесай

Хороскоп за четвъртък, 4 април 2024 г.

Овен
Това е ден на отличните хрумвания. Поради доста високият Ви креативен капацитет, няма такава задача, на която да не можете да намерите решение в рекордно къс период. Острата вътрешен глас ще Ви даде опция да разбирате околните си от половин дума, а развихрилата Ви се фикция ще помогне да радвате обкръжаващите с приятни сърпрайзи. Много е елементарно през този ден, с цел да научите нещо ново. Бързо ще усвоявата новата информация, ще приемате непознатия опит и ще следвате положителния образец. Денят е подобаващ и за решение на най-сериозни витални въпроси, защото виждате нещата в действителна светлина, и вярно оценявате своите стремежи и благоприятни условия.
Телец
Днес би трябвало да не забравяте, че сте единствени и неповторими и в случай че сами не се обичате, никой няма да Ви обича, Постарайте се да извършите всичко допустимо, с цел да не позволите на Вашия обичан човек под една или друга форма да нарушава Вашите права и свободи.

Близнаци
Днес ужасно ще Ви се желае, да стнете някой различен, само че единствено не себе си.Много усърдно ще имитирате воин от Ваш обичан филм или книга. Какво пък - това е похвално решение и дори е потребно за развиване на личната персона, само че не би трябвало да забравяте, че Вашия обичан човек обича точно Вас, а не облика, който по незнайни аргументи сте решили да си наложите.

Рак
Вашият обичан човек напълно не е самичък - той си има родственици. Днес би трябвало да си спомните за това, а и да деянията към тях най-много внимание. Само не бъдете заядливи или прекомерно грижливи: Това няма да провокира нищо повече от неспокойствие и неразбиране. Затова пък няма да Ви бъде нездравословно, да сте малко с по-широка усмивка, в сравнение с нормално.

Лъв
Днес звездите Ви предлагат, да се доверите на своята вътрешен глас. Ако директно в тази минута Ви се прииска, да станете и да си тръгнете, бъдете уверени, че това ще бъде най-правилното решение. И даже такова държание да не се хареса на Вашата половинка, скоро тя ще оцени цялата му точност и причинност.

Дева
Може да се разсъните, усещайки някаква безцелност, само че не е наложително това да бъде неприятно. Просто сте минали в някакъв режим на очакване и кръжите над летището, до момента в който не „ кацнете ”, по този начин да се каже. Всичко към Вас се завърта по най-непредсказуем метод, само че все пак се надявате на по-добро. Вие сте задоволително умни с цел да останете на мястото си и дад дадете опция на обстановката сама да се успокои. Имате доста забавен мироглед за нещата - обезателно би трябвало да ги запомните за в бъдеще.

Везни
Днес е удобен ден за фамилни тържества. Всъщност, даже с Вашата половинка още да не сте женени, може да я въведете в своя фамилен кръг, което единствено ще внесе нотка на обаяние. Само не би трябвало да се целувате пред всички, а е по-добре за задачата да се уедините.

Скорпион
Постъпките Ви ще се костват на заобикалящите недомислени и екстравагантни. Наблюдават Ви неоправдателно и с интерес, а напълно не може да се каже, че това е най-приятното внимание. Още повече е напълно очевидно, че никой не се кани да Ви окаже помощ, или най-малко да Ви даде някакъв потребен съвет. Отношенията с обичания човек ще станат по-хладни. Днес сте заети единствено и само със своите проблеми, а Вашата „ половинка ” ще се държи като непряк човек. При това денят ще се окаже извънредно удобен за креативна активност и у доста от представителите на Вашия зодиакален знак ще се проявят непредвидени гении. Денят ще бъде обвързван с огромни триумфи на новото занятие.

Стрелец
Днес ще Ви се случи нещо ненадейно, което значително ще повлияе на Вашия персонален живот. Възможно е, измененията да са незначителни, само че събитията, които ще ги последват ще са зашеметяващи и удивителни. Бъдете нащрек,за да не сбъркате при избора на тактика на държание!

Козирог
В последните няколко дни сте успявали за шест часа да вършиме по толкоз доста, колкото другите хора са правили за няколко дни. И въпреки че сте били заети, чудесно сте се справяли със своята работа. Затова е пристигнало време да си отдъхнете, а и да си позволите малко развлечения, не е ли по този начин? Вие доста добре знаете това. Сложете край и поглезете себе си и своите близки. Може да започнете с гореща вана и масаж. Но не забравяйте за свещите!

Водолей
Най-добре ще бъде днешната сантиментална среща да проведете на чист въздух. Идеалният вид за това би било, да поседите на брега на океана, само че заради липса на подобен може да се възползвате от всеки разполагаем водоем, без значение от неговата величина.

Риби
Не се опасявайте да се уедините в дома си. Възможно е това да се окаже по-интересно от механичното напредване по привичния маршрут, или общуването с представителите на ежедневния Ви кръг на контакти, които са Ви много омръзнали. Възможно е точно в дома си да получите безграничен достъп до нужните Ви инернет-ресурси. Ще можете също на воля да пообщувате със своите деца, да намерите изгубилата се някъде книга, или да поговорите за насъщните взаимни проблеми дружно със своите родственици. Семейството Ви в допълнение ще се сплоти посредством разискването на общите проблеми, или с гледането на някакъв забавен филм.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР