Овен Тази неделя у вас ще започне промяна в положителна насока.

...
Овен
Тази неделя у вас ще започне промяна в положителна насока.
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за неделя, 19 юни

Овен
Тази неделя у вас ще стартира смяна в позитивна тенденция. Не се плашете от нея, тя фактически ще ви донесе единствено положително и ще ви показа в една нова и по-добра светлина.
Телец
Тази неделя ще имате шанса да сте на точното място и в точното време. Остава единствено да хванете опцията и да се включите в точния миг с подобаващите думи и дейности.
Близнаци
Тази неделя не влизайте в спор с хора, които са под вашето равнище. Това няма да докара до нищо с изключение на до изгубено време и нерви.
Рак
Тази неделя е моментът да си дадете сметка, че не може, а и не би трябвало да контролирате всичко. Някои неща се развиват добре и без да се тревожите.
Лъв
Тази неделя ще настъпят някои промени в проектите ви. Най-добре се откажете от авансово замисления график. По- добре се адаптирайте към събитията и се включите дейно в тях.
Дева
Тази неделя ще ви донесе приятна изненада от страна на вашата половинка. Няма потребност да скромничите. Напълно заслужавате това, което ще ви се даде
Везни
Тази неделя ще имате потребност от повече разсъдък, само че това не значи да се превърнете в машина. Не се знае дали не е добре да деянията и малко страст, просто спазвайте границите.
Скорпион
Тази неделя дава обещание доста слънце за вас, даже в случай че на небето е прикрито от облаци. За да запазите повече от тази топлота наложително я споделете с непосредствен човек.
Стрелец
Тази неделя ще стартира с извънредно предпочитание за творчество. Помислете по какъв начин може да му намерите приложение в работата си. Нещо повече – това може да ви донесе преимущество пред останалите и добър мотив за покачване.
Козирог
Тази неделя ще се сетите, че сте оставили непоправени някои свои неточности и това ви изтезава. Просто се върнете към тях и всичко ще бъде наред.
Водолей
Тази неделя ще имате забавни диалози. Някоя от тях може да се окаже неточност, която да докара до прелестно запознанство с сантиментален нюанс.
Риби
Тази неделя може да се почувствате изтощени още при започване на деня. За това още сутринта обърнете внимание на тонуса си. Направете гимнастика, изпийте прясно изцеден сок и закусете здравословно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР