ОвенСтавате дори много пресметливи и практични, а това може и

...
ОвенСтавате дори много пресметливи и практични, а това може и
Коментари Харесай

Тайна любов и големи пари за 4 зодии днес!

Овен

Ставате даже доста пресметливи и практични, а това може и да не хареса на обичания ви човек. Днес сте предразположени да натрапвате мнението си, да спорите без особени аргументи и да говорите остроти.

Ако ръководите институции, свързани с културата, възпитанието или развлеченията, подходете към работата си съществено и градивно. Тогава може да съумеете да видите и разширите вероятностите на предприятието и да извършите нужната метаморфоза.

Телец

Прямотата и оригиналността подготвят към вас хората с всевъзможен темперамент. Днес може да страдате от неналичието на обективност в оценката на държанието на децата или на по-възрастните родственици.

Вероятно е по този начин да бързате при взимането на решението, че прибързано да изключите болшинството разновидности, загубвайки гъвкавостта си на мислене и способността да реагирате съответно на изменението на обстановката.

Близнаци

Възможно е да избухнете бързо, когато опре до сантименталните увлечения, само че и бързо да охладнеете, в случай че възприятията не срещнат реципрочност. По-скоро домашните ви няма да поддържат вашите нови увлечения и грандиозни проекти, които вие описвате като бъдещо благополучие.

Ако съумеете обаче да установявате точните настоятелен контакти, това може да ви донесе огромни пари.

Рак

Днес любовните ви връзки могат да минат на назад във времето. Опитвате се да се изолирате от фамилните проблеми. В мнозина се появява желанието да се усамотят, да медитират, философстват или да се потопят напълно в работата.

Обикновено много скромни, може да имате доста хрумвания, които да изкажете, без да се страхувате и срамувате и да предизвикате интереса на началството.

Лъв

Възможна е загадка любовна връзка, която въпреки и богата на прекарвания и романтика, няма да продължи доста. Само общите неща и взаимната помощ оказват помощ да се избави брака.

Заедно можете да осъществите, на пръв взор, нереални проекти. Работата може да ви донесе популярност.

Дева

Компромисът е вероятен единствено при съвместен блян. Обърнете изключително внимание на връзките в фамилията както сред съпрузите, по този начин и сред бащата и децата.

Успявате да разрешите съществени проблеми, да се издигнете на нужната висота и там да заемете задоволително здрави позиции. Вероятни са огромни разходи на пари, свързани с благоустройството на офиса или дома, а също с потребностите на фамилията и децата.

Везни

Възможно е желанието незабавно да постигнете своето без да се преценявате с възприятията на колегата, да скапе по-нататъшните ви връзки. В фамилията са вероятни огорчения, разочарования и обиди.

Не надценявайте силите и опциите си. Заемете си с незавършени работи и не се опитвайте да строите нови проекти. Не се скъпете за признателност към своите настойници и съратници.

Скорпион

Усещането, че фантазиите на целия ви живот не са се осъществили, ви носи известно отчаяние. Не всичко в връзките с близките устройва Скорпионите, защото условията им са прекомерно високи.

Не е изключено появяването по пътя ви на дребни компликации да ви подтикне към рисковани дейности във връзка с съперниците. Ала е допустимо тъкмо от там да ви изненада обич, която ще се принудите да е загадка.

Стрелец

Възможно е да се организира значим диалог, от който зависят по-нататъшните връзки с възлюбените. Получавате новина от отдалечен родственик, за чието битие даже не подозирате.

Гответе се за промени в персоналния си живот. Тази новина може да ви донесе цяло богатсдтво. В резултат ще получите убеденост в утрешния ден. Отстоявайте ползи си.

Козирог

Възможна е духовна непосредственост с вашия фаворит, общественост на ползите, само че освен това е евентуална полова несъответственост. Стремете се към напълно нови връзки с околните, които би трябвало да бъдат учредени на взаимното доверие и почитание.

Периодът е преуспяващ, само че цялостен с изненади. Насочете силите си към реализиране на задачата.

Водолей

Любовта ви е превзела напълно – вие сте безусловно щастливи и спокойни. Ценете сегашния миг и се наслаждавайте на всяка приятна минута.

Събитията от деня оказват помощ да възстановите мира и единодушието в фамилията си. Благоприятен ден за самостоятелно или групово творчество.

Риби

Проявете интензивност в любовта, постарайте се да разширите групата от познати, пробвайте си щастието. Възможно е през днешния ден да бъдете по-възприемчиви към външни въздействия.

Съвместно прекараното свободно време укрепва взаимното схващане в фамилията.

Ако работите в избавителната работа или служите в армията, се справяте сполучливо със отговорностите си и сте в правото си да очаквате справедливо покачване.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР