ОвенСрещите и запознанствата през този ден могат да изиграят важна

...
ОвенСрещите и запознанствата през този ден могат да изиграят важна
Коментари Харесай

Хороскоп за събота, 10 февруари 2024 г.

Овен
Срещите и запознанствата през този ден могат да изиграят значима роля във Вашия живот. Много от представителите на знака през днешния ден ще се сблъскат с сантиментални увлечения, а някои ще се влюбят напълно съществено, и то от пръв взор. Наистина, през днешния ден интуицията Ви е безмълвна и дори ще се скъпи да Ви подскаже въпреки и напълно малко, тъй че рискът да започнете несъответствуващи връзки е значителен. Денят е не неприятен за пътешестване, само че е най-добре да не го вършиме без компаньон. Даже и най-мълчаливия, затворен и неприветлив сателит е по-добър от никакъв. Парите си харчете пресметливо - съществува риск да извършите недомислени и ненужни покупки.
Телец
Може да не започнете с нужния възторг сутринта, само че с напредването на деня, настроението ви ще се увеличи. Днес даже може да имате непредвиден шанс, което мощно ще ви изненада.

Близнаци
Замисляте да отидете някъде? С компания? Какво пък, в този момент е най-подходящото време да започнете да си вършиме проекти! Настроени сте да се концентрирайте върху връзките със своя сътрудник и да действате безспирно, с цел да можете и двамата да се чувствате отлично. Ако и двамата може да си вземете отпуск,вероятно би трябвало да се възползвате от това. Ако нямате тази опция, възприемайте всичко като отложен отпуск и като нещо прелестно, което ви чака...

Рак
Объркали сте някого с някой различен, или просто в този момент виждате прочут човек в нова светлина? Поиграйте си на дететктив и се потопете в предишното. В света на неотдавнашното държание на обкръжаващите Ви хора,, не можете повече да си затваряте очите за някои действия. Възможно е това да е просто част от една цяла картина! Сега, когато в ръцете Ви са всички доказателства,, би трябвало да решите какво да вършиме по-късно. Доверете се на своята вътрешен глас.

Лъв
Много нетипично за Вас - да си останете в къщи, вместо да отидете да се радостните в огромна компания! Само че нес доста ще Ви се желае, да бъдете двамата с обичания човек, а целия останал свят да остане зад вратата. Няма и потребност да се каже, че на никого не бихте разрешили да Ви отклони от това занятие. А и белким се е случвало, да позволите някой да Ви убеди или да Ви отклони елементарно в или от нещо? Достатъчно е, единствено меко да кажете „ не ”.

Дева
Днес Ви следва да вземете доста значимо решение. Затова преди да отговорите с „ да ” или „ не ”, посъветвайте се с тези, на които имате доверие. Погледнете на обстановката с техния пресен и равнодушен взор. Това освен ще Ви разреши да избегнете грешките, само че и ще Ви сближи с Вашите родственици и близки.

Везни
Ако употребите всичката си сила, с цел да ощастливите обкръжаващите, няма да Ви остане нищо, с което да ощастливите себе си, а това е неточност. Затова през днешния ден съберете сили за решение на личните си задания и проблеми. Не се опасявайте, че близките Ви сочат като лакомец. В края на крайщата няма нищо неприятно в това, в случай че понякога поставяте отпред на листата с целите самите себе си. Поддържайте за себе си репутацията на човек с безупречни обноски, само че не забравяйте и да се отнасяте към себе си с нужното почитание.

Скорпион
Този ден е удобен за взаимни разходки в гората или парка. За на никое място не би трябвало да бързате: на-добре забравете за проблемите и въпреки един час посветете на своята половинка, на вашата обич, на чистия въздух и на природата. Всеки човек има право на отдих и на благополучие.

Стрелец
През този ден не би трябвало да очаквате нищо изключително: основната му характерност е „ непоклатимост ”. Ще се развиват по-рано набелязани трендове, може да продължи работата по стартирани планове, а дори и да се стигне до тяхното довеждане докрай. Но за сметка на това с реализацията на нови хрумвания е по-добре да се изчака. Близките Ви през днешния ден ще са великодушни на сериозни забележки и то дори във връзка с Ваши хрумвания, които до наскоро са одобрявали. Това ще Ви озадачи и обиди, само че още до вечерта взаимното схващане ще се възвърне.

Козирог
Ако работите по своя точно формиран проект, през днешния ден всичко ще се подрежда просто чудесно. А и всички трудности, с които ще се сблъскате, ще се окажат незначитекни - също както покритото с буреносни облаци небе в деня на сватбата става ясно-синьо, незабавно щом булката се покаже на прага. Единственият вид, при който вятърът може да Ви раздуха перата е, в случай че Вие му дадете опция. Не позволявайте това да се случи! Нищо не може да се знае с цялостна сигурност, преди то да се случи, и по тази причина насочете своята сила, с цел да видите, какво може да получите от живота.

Водолей
Как се обръщате към Вашия обичан човек? Няколко нежни думи, и вероятно това е всичко?... А в действителност от името на Вашия обичан човек може да измислите толкоз доста ласкави призводни! За Вас е най-подходящия ден за опити от сходен жанр. Опитайте!

Риби
Днес ще се наложи да решавате всички свои проблеми по реда на постъпването им. Това значи, че ще се наложи да взимате правилни решения, и то без ничия подръжка. Но в последна сметка всичко би трябвало да се получи, а Вашият обичан човек ще бъде повече от удовлетворен от резултатите.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР