Овен Прекалено чувствителни ще сте днес, а това определено ще повлияе

...
Овен
Прекалено чувствителни ще сте днес, а това определено ще повлияе
Коментари Харесай

Вижте хороскопа си за днес, 18 юни

Овен
Прекалено чувствителни ще сте през днешния ден, а това несъмнено ще повлияе на трезвата ви оценка. Опитвайте се да не давате присъди и да не слагате етикети.
  Телец
Днес ще се чувствате мощно конкурентно способни и в случай че не сте на работа, има да търсите с кого да се състезавате. Най-добре се пробвайте да надскочите самите себе си в някоя област.
  Близнаци
Ще сте трудоспособни, само че отегчени. Имате да свършите много неща вкъщи и наподобява всички разчитат на вас. Действайте практично, разпределете дилемите, а пък и днешния ден е доста добър за разчистване и нареждане.
  Рак
Днешният ден ще внесе многообразие в лятната тъждественост. Контактите с други хора ще ви донесат освен наслаждение, само че и изгода. Опитайте да се шегувате по-умерено.
  Лъв
Ден на положителните благоприятни условия. Способността ви да отчитате детайлностите ще се окаже от огромна изгода. Ще сте доста деликатни и дружелюбни, а това ще се отрази благотворно на бъдещите ви контакти.
  Дева
Не предприемайте съществени крачки през днешния ден. Нещата няма да стават тъкмо съгласно предварителните ви проекти. Бъдете деликатни в храненето си и спазвайте всичките си предварителни обещания.
  Везни
Имате потребност от повече интензивност, само че е добре да я насочите към по-практични неща. Ще мечтаете за нещо ново и вълнуващо. Пътуванията ще ви радват и ще ви дадат чувството за независимост, за което толкоз бленувате.
  Скорпион
Отделете време за дома си, с цел да го извършите по-привлекателен. Ще се чувствате потребни и търсени. Денят може да се окаже неизмеримо забавен, изпълнен с вълнуващи събития.
  Стрелец
Днес ще се чувствате малко депресирани. Ограничавайте се в храненето, тъй като са вероятни стомашни проблеми. Семейните ви отговорности може да ви карат да се чувствате обезпокоени и лимитирани.
  Козирог
Социалната правдивост, колкото и да е необичайно, е нещо което същински ви вълнува. Може пък и да съумеете да извършите нещо по въпроса.
  Водолей
Ще имате много задания през днешния ден. Не се оплаквайте, тъй като самите вие подреждате по този начин нещата, а и непрекъснатите задължения ви карат да се участвате потребни. Не търсете отговорни за непрекъснатата си отмалялост, а намерете време за отмора.
  Риби
Ще мислите под въздействие на страстите, което е чисто и просто пристрастно и субективно. В подобен случай е добре да не бързате с изводите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР