ОВЕН Подходящ ден за общуване. Срещите ви ще преминават добре, ще

...
ОВЕН
Подходящ ден за общуване. Срещите ви ще преминават добре, ще
Коментари Харесай

Една зодия взима важно решение, друга открива любовта

ОВЕН

Подходящ ден за другарство. Срещите ви ще минават добре, ще да намирате общ език с разнообразни хора. Тези, които не са ви оценявали, ще премислят мнението си, откакто видят триумфите ви. Кратки пътувания, разходки или промяна на ситуацията ще ви разтоварят душевен.

ТЕЛЕЦ

Напрегнат ден с непредвидени събития. Добрата вест е, че вие бързо ще се справите с всичко и ще намерите правилните изходи за всяка обстановка. Това ще ви помогне да извършите повече, в сравнение с сте очаквали. Вашата досетливост ще накара мнозина да ви завиждат.

БЛИЗНАЦИ

Ден за преосмисляне на целите, както и да въведете ред и да се избавите от ненужното. Всичко ще ви се получава чудесно. По-сложно е в случай че се заемете с нещо ново – няма сте уверени в себе си, ще имате подозрения и ще отлагате задания без забележима причина. Добре ще е, в случай че до вас има хора, които да ви оказват помощ.

РАК

Ако рано определите задачите и целите си, денят ще бъде сполучлив. Не е нужно да се лутате, пробвайки се да намерите отговорите на всички наболели въпроси. Избягвайте разногласията – с изключение на, че са неконструктивни лишават и доста време. Имате късмет да се помирите с човек, с който сте в спор.

ЛЪВ

Днес бъдете инициативни. Околните са подготвени да поддържат доста от вашите инициативи и ще бъдат радостни, в случай че споделите с тях смелите си хрумвания. Новите планове дават опция да завържете забавни запознанства. Ще срещнете хора, с които занапред ще си поддържате връзка на драго сърце.

ДЕВА

Успешен ден, в случай че сте деликатни и внимателни. Не си коства да рискувате или да залагате единствено на една карта. По-добре е през днешния ден да потърсите поддръжка, вместо да поемете отговорност. Не бързайте да се доверявате на хора, които едва познавате. За общуването с околните ви пък ще ви е нужно самообладание.

ВЕЗНИ

Днес е добре да се вслушвате в интуицията си, най-много в персоналните си връзки. Ако постъпвате вярно ще избегнете много недоразумения. Многото работа ще ви затрудни и изнерви. Не се опитвайте да се справите с всичко сами. Потърсена в точния момент помощ ще реши доста бъдещи проблеми.

СКОРПИОН

Днес имате късмет да се справите с проблеми, чието решение сте отлагали. Вярно оценяте опциите си и не се боите сами да взимате решения за съществени въпроси. Не са изключени запознанства, които да сложат начало на нови другарски или сантиментални връзки.

СТРЕЛЕЦ

Лек ден. Много проблеми ще решавате по-бързо, в сравнение с сте очаквали. Успешно ще приключите планове, за които сте положили значително старания. Няма да ви е мъчно да запомняте потребната информация и бързо ще си извършите верните заключения. Отделете повече време за себе си.

КОЗИРОГ

Не са изключени компликации, само че няма подозрение, че вие ще се справите чудесно с тях. Помагат ви увереността и упоритостта. Не губите време за напразни подозрения и бързо постигате нужните резултати. Имате опция да поправите и някои остарели неточности – и в деловата сфера, и в връзките с околните ви.

ВОДОЛЕЙ

Ден за решения на всевъзможни въпроси, свързани с финанси и имущество. Когато се касае за пари и скъпи движимости, може да се доверите на интуицията си. Често ще ви оказва помощ и насъбрания опит. В персоналните ви връзки също ще доминира въздействието на позитивните трендове.

РИБИ

Спокоен ден. Имате опция да прекарате прелестно времето си, да възстановите силите си и да се занимавате с забавни неща. Денят не е подобаващ за подписване на покупко-продажби и финансови интервенции. За себе си ще припомнят остарели познати и ще се радвате още веднъж да поддържате връзка с тях.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР