Овен Пазете си краката сухи, носете удобни обувки и не скитайте

...
Овен
Пазете си краката сухи, носете удобни обувки и не скитайте
Коментари Харесай

Хороскоп за 20 декември: Успешен ден за обществени и политически изяви за 2 зодии

Овен
Пазете си краката сухи, носете комфортни обувки и не скитайте на открито. Романтика може да си създадете вкъщи или на друго местенце,важно е желанието.

Телец
Успешен ден за публични и политически изяви.Само не забравяйте какво става по неверната земя,периодично стъпвайте по нея да си припомняте.

Близнаци
Бъдете оптимално положителни и тактични в връзките с околните на сърцето Ви. Не е нужно да им разказвате всичко, спестете им малко бърборене.

Рак
Поели сте непостижими отговорности, а това в допълнение Ви натоварва. Разходете се по магазините,поне малко да се разсеете от проблемите си.

Лъв
Днес елементарно ще се разсейвате и поради това ще сте съвършен обект за операция. Внимавайте, изключително в случай че имате да пазарувате по-крупни неща.

Дева
Не се задълбавайте в дреболии, имате задоволително съществени неща на главата. Влезте в час, май сте не запомнили да обърнете внимание на някого.

Везни
Внезапно обзелата Ви пристрастеност може да навреди на връзките Ви и даже изцяло да ги унищожи,използвайте я с мярка и по предопределение.

Скорпион
Пътешествията са нещо вълнуващо,но пътешествията с другари са нещо същински необикновено.Какво чакате,та не сте тръгнали още нанякъде.

Стрелец
Намерете време за малко козметика,все отново празници идат, бъдете красиви. И не опитвайте да разрешите финансовите си проблеми,ще се потиснете.

Козирог
Опитайте да сте потребни на близките и ще срещнете в очите им не просто признателност. А взаимната работа може да породи нещо вълнуващо.

Водолей
Имате супер късмет да осъществите доста преференциална договорка, не се чудете прекалено много. Ако си търсите сателит в живота, през днешния ден може да го намерите.

Риби
Любимият човек може да Ви изненада с подарък предколедно. Не се престаравайте в работата си, само че и не я гледайте през просото по този мотив.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР