ОВЕННе се тревожете заради трудностите, появили се на пътя ви

...
ОВЕННе се тревожете заради трудностите, появили се на пътя ви
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Лъвовете разрешават финансови проблеми, Девите в професионален възход

ОВЕН

Не се тревожете поради компликациите, появили се на пътя ви в този  ден, тъй като те не ви засягат. Който ги е провокирал да се оправи. Не губете вашето време и не подавайте ръка, тъй като помощта ви няма да бъде оценена. Заемете се с плануваните срещи и оформянето на банкови документи и не обръщайте внимание на опитите да ви занимават с проблеми, които не ви интересуват. Не се поддавайте на увещанията на вашите близки преди празниците да извършите ремонт в дома си, тъй като по-късно ще се наложи да коригирате грешките на оставилите си ръцете майстори. Вечерта се усамотете и в случай че не сте постигнало съглашение, по-добре се откажете от половите удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Днес ще постигнете деловите си цели, само че единствено като се задълбочите в отговорностите си и не допускате да ви натоварват с непознати задания или да ви разсейват под формата на молби за препоръки, които „ единствено вие можете да дадете “. Избегнете нежелателни срещи и запознанства с непознати, които от няколко дни се домогват до вашето внимание. Целта им е да ви навредят. Вечерта ще изживеете сантиментална среща, само че щастието е с вас, в случай че не сте фамилни или съществено обвързани. Ако сте фамилни ще ви заловен в невярност за следващ път. Вече не имат вяра на клетвите ви, че повече няма да залитате настрана и ще ви лишат от полови мигове.

БЛИЗНАЦИ

Днес ви чака извънреден триумф, който ви сервира освен опцията да завършите служебните си задания, а и да стабилизирате финансовото си положение. Начинанията са сполучливи, в случай че не сте прибързани и се концентрирайте в работата си. Не допускайте да ви разсейват с диалози, които не ви засягат и няма по какъв начин да сте потребни. Ваши недомислени дейности, с които задачите да постигнете изясняване на връзките, са причина за спорове в фамилията ви. Подтиквани от страстта реагирате импулсивно. Проявите на ревнивост са неразрешени в този ден, а и ви лишават от полови удоволствия.

РАК

В този ден проведете единствено плануваните настоятелен срещи, в случай че няма по какъв начин да ги отложите, като не забравяте, че успявате, в случай че сте практични и прозорливи. Прибързаността ви вреди. Не разчитайте на шанса си. Не спорете, в случай че не сте уверени в правотата си. Не се сърдете на рецензията. Успехът е с вас, в случай че завършите започнатите задания. Личните ви връзки изискват да сте по-отговорни към интимната си половинка, тъй като ви оказва помощ, прави оценка вашата претовареност, благи дами и се преценява с умората ви вечер. Не създавайте мотив за отдалечаването ви и за неналичието на полови удоволствия.

ЛЪВ

В днешния ден зависи единствено от вас сполучливо да разрешете финансовите проблеми, които към този момент няма по какъв начин да пренебрегвате. Вашите настоятелен сътрудници ви изненадват с предложение за спомагателен бизнес. Неочакван спор на работното място ще ви принуди да си кажете мнението, даже и да е отрицателно, с цел да го приключите без продължение. Разговорите в фамилията ви ще бъдат сполучливи и ще приключат или пък ще възстановят връзките ви, в случай че сте търпеливи и не проявявате капризите си. Не се колебайте да откажете фамилиарност и секс, в случай че сте твърдо решени на разлъка.

ДЕВА

Не се лишавайте от шанса за сполучлива работа, тъй като довеждане докрай ѝ до края деня ви дава обещание професионален напредък. Откажете се от запознанствата и срещите. Не избързвайте в дейностите си и преценявайте думите си при обществени изявления. Създайте постоянна основа в материално отношение. Разправия, провокирана несъзнателно от вас, може да навреди на връзките ви вкъщи. Заради несъобразителност рискувате да нарушите нежния мир с интимната си половинка и да се лишите от полови удоволствия.

ВЕЗНИ

Ако сте решили тъкмо през днешния ден да си дадете отдих ще е по-скоро голямо изключение. Справяте се чудесно със отговорностите си, в случай че разчитате единствено на себе си. Не се доверявайте на препоръките на вашите сътрудници, тъй като целят да ви основат проблеми. Деловите диалози са сполучливи, даже и в случай че са уговорени ненадейно сутринта. Очертават се проблеми в персоналните ви връзки, в случай че не съумеете да оставите отвън дома си нервното напрежение дето ви е обзело денем придвижите служебните разправии и недоволството си върху вашите близки. Сексуалният ви живот изисква интензивност и от ваша страна.

СКОРПИОН

Не е във ваша изгода да организирате служебни диалози и да уреждате финансиране на вашата компания, тъй като сътрудниците ви и вашите познати към момента не са въодушевление за работа и може да ви подведат с неизпълними обещания. Начинанията са нежелателни. Запознанствата са разочароващи. Планираните пътувания са сполучливи. Ако сте търговци денят не е изключително сполучлив. Предпазвайте се от загуби. Не се карайте с околните си, единствено тъй като сте се прибрали ядосани и уважавайте възприятията им и правото им да беседват с вас и да споделят проблемите си. Ако сте заядливи ще ви лишат от приятни интимни мигове и от полови удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Не е изключено поради персонални проблеми в този ден да пренебрегнете служебните си отговорности. Не го правете, не си коства поради ината ви или повлияни от някого да загубите завоюваните и постоянни досега професионални позиции. Не бъдете прибързани на работното си място и се постарайте да разрешите професионалните си проблеми. Днес се огледайте за подобаващ сътрудник, в случай че към момента не сте фамилни. Разчитайте на интуицията си. Не се впускайте в полови преживявания, в случай че не сте сигурни в възприятията си или пък имате желание да се разделите с интимната си половинка.

КОЗИРОГ

Денят ви дава късмет да работите и да постигнете служебните си цели. Ще ви е умерено, в случай че вашите сътрудници са в отпуск. Няма да се разсейвате с приказките им. Избягвайте запознанствата и деловите непредвидени срещи, с цел да не страдате разочаровани  от нечия неучтивост. Уговорените тъкмо за през днешния ден настоятелен диалози изискват от вас да сте уверени в настояванията си. Личните ви връзки са нестабилни, само че повода е във вас и вашето отвращение да деянията схващане към половинката си. Време е да осъзнаете грешките в държанието си и да извършите крачката към смяна. Любимите ви хора са се дистанцирали поради вашите прищявки в последните дни.

ВОДОЛЕЙ

Не се отхвърляйте от помощта на вашите сътрудници, тъй като без тях няма да се справите със отговорностите си. Избегнете проблемите в общуването поради заядливите ви изявления. Успявате да отхвърлите дилемите си до края на работния ден. Независимо от нежеланието ви за дейна работа, сте задоволени от постигнатото и жънете триумфи с лекост. Непреклонни сте към желанията на вашите близки и изрично отказвате да задоволите капризите им и да похарчите парите си за развлечения. Не се изненадвайте, в случай че с цел да ви отмъстят, ви лишат от вечеря, от интимни мигове и полови удоволствия.

РИБИ

Пред вас е извънредно сполучлив ден, в случай че съумеете да се възползвате от опциите на пътя ви. Без съмнение направете скок към нов професионален връх. Ваши съдружници ви подсигуряват финансови приходи, които имате опция да инвестирате доходоносно през последваща седмица. Овладейте страстта, не ги нападайте, тъй като нищо няма да спечелите. Вечерта не изливайте гнева си върху интимната си половинка. Поведението ви ще ядоса обичаните ви, ще се изпокарате и ще се лишите от полови удоволствия.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР