Овен Намръщеният Марс може да съобщи за неочаквани събития или трудности

...
Овен
Намръщеният Марс може да съобщи за неочаквани събития или трудности
Коментари Харесай

Какво очаква Овен, Телец и Близнаци през месец СЕПТЕМВРИ

Овен
Намръщеният Марс може да заяви за непредвидени събития или компликации през по – огромната част от месеца, може би, в някои случаи, даже евентуални стопански последствия за фамилния бюджет. Определено може да бъде неприятно, само че в никакъв случай няма да ви липсва готовността за намиране на ефикасни решения, нормални обособени полемики. Говорейки за контракти и пари, по-добре е да държите очите си отворени и да проверявате бюджета си, ако решите да извършите някакъв ремонт по домът или персонални покупки.

Телец
По-голямата сигурност при избора, повече увереност и уточненост ще ви насочат към един доста удобен месец, с цел да уредите остарели висящи сметки. От средата на септември обаче връзката ще бъде слабото ви място. Вероятно ще би трябвало да се сблъскате със подозрения или недоразумения сред лимитираното време и непредвидените събития. Следователно, даже домашното успокоение би могло за момент да се обърка.

Близнаци

Очаква ви отличен месец, през който ще има непоклатимост, позитивни отговори, потвърждения и градивни обстановки. Ще бъдете ангажирани в работата с желание да се подобрите и да просперирате. Меркурий ви дава обещание триумф на вашите планове, без значение в коя област са съсредоточени. Пазете се обаче от идеализъм, доверчивост, в никакъв случай не приемайте нищо за даденост, в това число хората към вас. Така че помислете добре и в никакъв случай не решавайте, без първо да сте обмислили деликатно всеки аспект и всяка опция.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР