Овен Начинанията ще ви донесат успех, ако сте ги обмислили и

...
Овен
Начинанията ще ви донесат успех, ако сте ги обмислили и
Коментари Харесай

Много Внимавайте, Коварен 1 Ноември: Алена Предупреждава, Че Тези Зодии Ще Ронят Горчиви Сълзи, Ако Веднага Не

Овен
Начинанията ще ви донесат триумф, в случай че сте ги обмислили и сте получили утвърждението на вашите сътрудници. Бъдете деликатно, в случай че развивате сполучлив фамилен бизнес, тъй като родственици желаят да се присламчат и да работят с вас. Денят не е сполучлив за реализиране на настоятелен срещи, а и мъчно ще се свържете с сътрудниците, с които желаете да разговаряте.

Телец
Преценете дали си заслужава новото ви доближаване със остарели другари. На работното си място ще се справите още до обед сполучливо със дилемите си. Проявете благотворителност към този, който ви моли за заем, в случай че прецените, че няма да нарушите материалната си непоклатимост. Ще се наложи да измененията проектите си за деня, само че не трябва да се безпокоите.

Близнаци
В този ден отложете разискването и взимането на значими настоятелен решения. Не се нагърбвайте с непостижими задания. Бъдете внимателни, с цел да избегнете компликациите, подбудени от ваши неточности. Внимавайте с новите запознанства, тъй като ще ви е мъчно да ги прецените и да отсеете потребните. Силни страсти ще окажат въздействие на настроението ви.

Рак
Заради непознати неточности, които макар нежеланието си сте длъжни да поправите, ще се забави постигането на вашата цел за този ден. Не се ядосвайте, а помогнете на сътрудниците си да се оправят. Ако сте внимателни с обещанията, макар компликациите триумфът ще бъде с вас.

Лъв
Трудностите, които ви блокират работата до обед, са преодолими. Запазете успокоение. Избегнете споровете с самообладание и премълчаване. Не пътувайте, с цел да си спестите непотребни разноски. Добре е да възстановите прекъснатите връзки с хора, на които държите.

Дева
Целият ден ви носи триумф, само че може да е засенчен поради проблеми, на които не обърнахте нужното внимание преди време. Ще усложните връзките си с сътрудниците. Срещите ви са несполучливи. Съветът ми е на работното място да не спорите. Агресивното държание не е метод да докажете правотата си.

Везни
До обед проведете значимите диалози и срещи. Денят е сполучлив за явяване на изявление и постъпване на нова работа. Уредете документите по финансиране, уговорено с сътрудници. На работното място се справяте чудесно. Звездите предизвестяват, че е по-добре да отложите деловите срещи и диалози, с цел да си спестите неуспехите.

Скорпион
Бъдете аналитични и направете обзор на работата си и на своите неточности, тъй като освен сътрудниците ви са отговорни. Не пропускайте шанса си да постигнете материални триумфи. Ще ви зарадва професионален триумф и самопризнание. Работата ви носи освен положителни доходи, а и възхитата на сътрудниците ви.

Козирог
Денят ви дава обещание триумфи на работното място, даже и в случай че се чувствате неуверени във опциите си. Ще получите самопризнание освен от страна на сътрудниците си, а и от поръчителите на задачата. Въведете ред в служебната документи. Не подписвайте съмнителни финансови документи.

Водолей
Предстои ви сполучлив ден. На работното място ще наложите мнението си и ще получите поддръжка, обвързвана с новите ви проекти. Не създавайте излишно напрежение измежду вашите сътрудници и подчинени. Не налагайте мнението си, с цел да не развалите връзките си сътрудниците си. Пазете се от спорове с управлението.

Риби
Склонни сте да спорите и вашите сътрудници ви принуждават да отстоявате правилата си. Не рискувайте и не се обвързвайте със задания, които няма по какъв начин да завършите в период. Приемете препоръчаната помощ. Заради финансовите си триумфи и приходите в днешния ден, които са впечатляващи, рискувате да се сблъскате с неистини и клюки.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР