ОвенМоже би сте прекалили с енергията си, помагайки на другите

...
ОвенМоже би сте прекалили с енергията си, помагайки на другите
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 12 март: Пробив в личен план за Телец, Риби – напрежение в социалния живот

Овен

Може би сте прекалили с силата си, помагайки на другите хора, но е време да се концентрирайте върху себе си изключително през днешния ден. Възвърнете правото си на благополучие и обърнете в допълнение внимание на своето духовно благоденствие и най - към този момент здраве. Помислете дали да отделите малко време и внимание за вашата визия.

Телец

Вероятно сте повече от подготвени да преследвате упоритостите си през днешния ден. Бъдете отворени необятно към триумфа и насочете вниманието си към неизползваните си умения и качества. Изведете ги на ярко и продължете да ги употребявате в през този ден. Може да изпитате нов пробив в персонален проект, тъй че се пригответе за абордаж.

Близнаци

Вие сте на върха на вашите инициативи, тъй че отделете това време, с цел да си дадете всичко от себе си. Вашите енергийни равнища също са на равнище с актуалните ви упоритости, тъй че в този момент също е подобаващ миг да ги активирате. Ще изпитате свежи нови прозрения и ентусиазъм, които да ви преведат денем.

Рак

Отделете това време, с цел да мечтаете и да изследвате живота си от друга позиция. Помислете за огромната картина на живота и разберете, по какъв начин можете да стигнете до там. Може също по този начин да получите непредвидени вести по отношение на непосредствен другар или дълготрайна цел, която сте чакали от много време.

Лъв

С големите благоприятни условия и отговорности, които ви предстоят, направете крачка обратно и обърнете внимание на това, което би трябвало да се поправи. Може би във вашето домакинство има фамилни проблеми, които ще стартират да изплуват. Помислете за коригиране на нещата, освен с другите хора, само че и със себе си, или това ще се трансформира в безпределно циклене.

Дева

Може да се почувствате като в капан, като ви е по - мъчно от нормално да спазвате нормалната си праволинейност или привички. Не се паникьосвайте, всичко това се дължи на по -големите благоприятни условия, които ви чакат! Самоизразяването може да ви помогне да останете удовлетворени, по тази причина се концентрирайте върху нещата, които ще задействат духовният ви мир.

Везни

Подчинете се на желанието да си прекарате добре и намерете способи да се забавлявате през този ден! Сега е превъзходен миг да възстановите пристрастеността си към креативен планове и да се свържете още веднъж с хората, с които обичате да сте. Възползвайте се от това време за себе си и оставете към този момент всевъзможен тип тежък труд.

Скорпион

Ако се почувствате малко неуравновесени, помислете за балансирането на мозъка, тялото и духа си. Намерете равновесието, което сте желали, като се свържете още веднъж със своя Дух и природа. Този ден е обвързван с вашето здраве, тъй че не забравяйте да се погрижите в допълнение за себе си и да поставите личното си благополучие над всичко останало.



Стрелец

Вероятно в живота ви е имало доста забавяния, изключително с по -големите ви цели, но през този ден ще можете да употребявате креативните си умения, с цел да постигнете множеството от набелязаните ви цели. Опитайте се да извършите някои корекции в живота си, с цел да си отворите път към нещо по - значимо.

Козирог

Вселената ви подтиква да обърнете повече внимание на връзките си. Може би имате нереалистични упования и отговорности с половинката си, тъй че си отделете време през днешния ден, с цел да се свържете още веднъж и да подновите връзката си. Сега също е уместно време да се помирите с някои от приятелите си. Потърсете връзка с тях, може да се изненадате от резултатите.



Водолей

Възползвайте се от този ден, с цел да реорганизирате живота си и да обогатите житейския си график, като пренасочите вниманието си към хората, които се нуждаят най -много от вас. Направете някои промени в навиците си, с цел да увеличите успеваемостта, по отношение на здравето ви няма място за терзание, несъмнено ще се възрадвате.



Риби

Възможно е да изпитате проблеми и напрежение в обществения си живот, само че не позволявайте на страстите ви да надвиват над разсъдъка ви! Вместо да прибързвате със заключенията, които евентуално биха могли да навредят на връзките ви, запазете успокоение, отделете време да изслушате околните до вас хора и се пробвайте да разрешите нещата в точния момент.

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР