Овен Мислите и чувствате. Вълнувате се и търсите сигурност, а всъщност

...
Овен
Мислите и чувствате. Вълнувате се и търсите сигурност, а всъщност
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за днес, 12 декември

Овен
Мислите и чувствате. Вълнувате се и търсите сигурност, а в действителност преди този момент е значимо просто да се отпуснете, да подишате с цялостни гърди и да успокоите мозъка. Тогава ще изгрее Слънцето на вярата и вярата. Собственото Ви Слънце.

Телец
Ден за ентусиазъм и мощ. Ще имате всички сили и благоприятни условия планини да преместите. Разбира се, не е нужно да го вършиме, само че можете да дадете религия и поддръжка на хората към Вас. Да им дадете религия, че и това ще отмине.

Близнаци
Определно натоварен ден, въпреки да ви се желае да е лежерен и лек. Но дали пък сами не си създавате това напрежение в желанието си да научите всичко и да сте на всички места по едно и също време. Може би е време да преразгледате някои свои полезности или просто да се фокусирате.

Рак
Не се поддавайте на операции и внушения. Точно Вие сте хората, които демонстрират на другите що е безпристрастност и схващане. Приложете това и към самите себе си.

Лъв
Звездите Ви поучават да приемете с запаси нещата, които се случват. Опитайте да ограничите обществените мрежи, слушането на вести и усетете лекост и оптимизма, които стартират да се прокрадват в съзнанието Ви.

Дева
Решаването на комплицирани въпроси е Вашата компетентност, най-много тъй като вярвате. Вярата е това, което дава схващане, оптимизъм и поддръжка. Каквото и да става, не губете тази своя неразрушима религия!

Везни
Понякога даже Вие би трябвало да си позволите да бъдете слаби и това не демонстрира безволие и некадърност, а човешко лице. Колкото повече се пробвате да сте идеални и съвършени, толкоз повече губите хората, които Ви поддържат. И какво, в случай че спечелите целия свят, в случай че останете сами...

Скорпион
Ден, в който ще научите доста неща. Повечето от тях въобще няма да Ви правят работа, тъй че най-добре не се затормозявайте ненужно. Дайте си малко отмора от мобилни устройства. Направете нещо земно, разходете се, танцувайте, говорете си с другите.

Стрелец
Най-важното, което е нужно да имате е религия в себе си. Днес е ден да поработите със своята самонадеяност. Обърнете внимание и на здравословното си положение.

Козирог
Ще разберете, че другар, на който сте вярвали безусловно, е постъпил не изключително правилно. Някои неща са сложни за приемане, само че осъждането и обидата не са положителни съветници. Опитайте се да разберете и тогава решете.

Водолей
Колкото по-неразрешима е задачата пред Вас, толкоз по-добре ще се справите. Само не бъдете толкоз праволинейни, използвайте въображението си. Имате задоволително умения, само че най-много неизменност, с цел да съумеете.

Риби
Ден, който ще Ви донесе доста чудеса, значимото е да можете да ги видите. Бъдете признателни и си позволете да се радвате на света. Усетете какъв брой доста мощ ще Ви даде единствено това, че сте признателни за нещата, които имате и какъв брой доста нови благоприятни условия ще се появят.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР