Овен Малко меланхоличен ден. Сигурно ще се чувствате неразбрани и отхвърлени.

...
Овен
Малко меланхоличен ден. Сигурно ще се чувствате неразбрани и отхвърлени.
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за днес, 19 декември

Овен
Малко отегчителен ден. Сигурно ще се чувствате неразбрани и отхвърлени. Не си позволявайте сходни усеща, още повече, че са неоправдани.

Телец
Студеното време може да Ви откаже от разходки, само че излезте най-малко за малко да подишате пресен въздух. Днес е ден за изненади. Да очакваш непредвиденото е оксиморон, само че в действителност това е - просто приемайте нещата без оценки.

Близнаци
Всичко, което сте Вие, е резултат от Вашето мислене. Това, което мислите, в това се превръщате. Бъдете деликатни в мислите си.

Рак
Може да демонстрирате осведоменост и философския си взор върху нещата. Все отново гледайте да не станете прекомерно отегчителни за близките.

Лъв
Натрупаното напрежението като че ли се полепва по всичко в близост. Нищо чудно и компютърът Ви да се бъгне. Насочете пристрастеността си към поизостаналото.

Дева
Нищо чудно да сте недоспали, само че по този начин е като превръщате деня в нощ. Има толкоз неща,които ви вълнуват, че 24-часа са Ви извънредно незадоволителни.

Везни
Ще се чудите какво им е станало на всички, та се мотаят неориентирано, в случай, че сте затрупани с работа. Може би единствено по този начин Ви се коства.

Скорпион
Хубаво е да обърнете по-голямо внимание на хората, които обичате. Кажете това, които мислите, че знаят, само че си ги спестявате, да вземем за пример - обичам те.

Стрелец
Не е най-розовият Ви ден. Ще се наложи да разрешите някои наболели проблеми. Не се отхвърляйте от задачата си единствено тъй като наближават празници.

Козирог
Ще имате толкоз неща за извършване, че няма да знаете от кое място да ги подхванете. Започнете ги едно по едно и не се разсейвайте. Не забравяйте, че не е ужасно да помолите за помощ.

Водолей
Най-добре през днешния ден да не мислите доста за пари, тъй като ще Ви подтиска. Радвайте се на това, което имате и ще си дадете, че парите надалеч не са всичко.

Риби
Убедително ще говорите на близките за нещата, които Ви вълнуват и елементарно можете да си намерите съидейници. Внимавайте единствено с тези, които Ви ласкаят прекалено много.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР