ОвенМълчанието днес е злато. Това трябва да е вашето мото,

...
ОвенМълчанието днес е злато. Това трябва да е вашето мото,
Коментари Харесай

Хороскоп: Мълчанието е злато за овена, водолеят радва всички с промяна

Овен

Мълчанието през днешния ден е злато. Това би трябвало да е вашето мото, тъй като всичко, което което кажете, може да бъде разбрано погрешно. Споровете с обичаните хора напълно може да ви изнервят. Не се лишавайте обаче от поддръжката им! Благотворно биха ви се отразили ласките им.
-->
Телец

Малко усърдие е нужно през днешния ден и положителните резултати няма да закъснеят. Отношенията с обичания човек обаче може да бъдат сложени на огромно тестване. Не давайте мотиви за ревнивост!

Близнаци

Може да си спестите много неприятности, в случай че вместо да влизате в разногласия, се концентрирате върху дилемите, които сте възнамерявали през днешния ден да извършите. Отложете значимите срещи! Не е време за случки.

Рак

Ако се постанова да вземате решения, огледайте нещата от всички страни! Ще ви е нужна непримиримост, с цел да постигнете задачите. Не правете огромни разноски! Може да нарасне прочувственото напрежение, само че до края на деня ще забравите за проблемите.

Лъв

Възможностите за триумф са променливи, заредете се с самообладание! Положителните резултати ще дойдат ненадейно. Налагат се ограничавания, бъдете деликатни с парите! Може да получите примамливи оферти, само че не бързайте с отговора!

Дева

Имате скъпи хрумвания, от които не трябва да се отказвате. Денят е добър за подсилване на брачните връзки, само че не и за нови запознанства. Уязвим е стомахът. Не яжте пикантна храна! Близките ви се нуждаят от повече внимание.

Везни

В общуването са вероятни недоразумения или недоумение. Добре е да се изяснят разликите! Срещата със остарял другар ще ви върне усмивката и ще ви помогне да намерите вярната посока. Може да попаднете в клопката на спомените, само че ще имате извънредно просветление.

Скорпион

Бъдете деликатни с обещанията! Някой от предишното ще се изпречи още веднъж на пътя ви. Срещата ще е вълнуваща, само че може би ви е писано да се разминете като стрелките на часовника по циферблата на живота.

Стрелец

Въпреки вашето усърдие и неизменност, мъчно ще съумеете да извършите това, което сте възнамерявали. Не прекалявайте с алкохола! Избягвайте шумните компании! Прекарайте вечерта в стеснен фамилен кръг!

Козирог

Ще имате потребност от помощ, в случай че се занимавате с документи. Може да се справите с новите провокации, в случай че работите взаимно с сътрудниците си. Не дразнете околните си! Те няма потребност от разногласия, а от схващане.

Водолей

Желанията и условията на близките ще придобият по-голяма мощ. Близките ви ще се зарадват на смяната. Внимавайте обаче с парите – не заемайте и не давайте на заеми, тъй като може и да не ви ги върнат!

Риби

Изпълнен сте с сила и оптимизъм. Внимателно подбирайте всяка своя дума и деяние, с цел да не пострада репутацията ви! Ако се чувствате зле, не си го изкарвайте на околните! Възможни са проблеми със сухожилията.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР