Овен Един ден, който носи оптимизъм и събужда мечтите. Мислете нашироко,

...
Овен
Един ден, който носи оптимизъм и събужда мечтите. Мислете нашироко,
Коментари Харесай

Вижте хороскопа си за събота, 1 юли

Овен
Един ден, който носи оптимизъм и разсънва фантазиите. Мислете нашироко, мечтайте до небето и назад. Независимо от целия безпорядък в света, въпреки всичко лято е и има вяра за нещо по-добро.
  Телец
Замислете се, че сами събуждате страховете си и се сблъсквате с тях. Ден като за една подготовка на интуицията и скритите ви благоприятни условия. Като цяло няма да е по никакъв начин скучно, въпреки и малко по-горещо от нормално (преносно най-вече).
  Близнаци
С много задачки стартирате месеца и би трябвало добре да си извършите сметките. Бъдете по-конкретни в проектите, мислете огромно, само че отчитайте детайлите. 1 юли ще ви открие нови благоприятни условия чрез хората, с които работите.
  Рак
Осъзнайте всички благоприятни условия за избор, които ви дава светът. Всъщност свободната воля е свободен избор, тъй че имате това право. Винаги можете да го видите на процедура и... да се объркате. Интересен и друг ден, в случай че съумеете да посрещнете и Слънцето на първия юлски ден, всичко ще стане персонална история. Месец за преподреждане и разбор.
  Лъв
Ден за високи достижения, а с цел да са в действителност такива е добре да започнете рано, рано, още по изгрев. Първото юлско Слънце, носещо чувството за независимост, шир и обич. Прекрасен ден и прелестен месец ви предстоят, просто не се разсейвайте с ненужни неща.
  Дева
Разбира се, че ще намерите на какво да се забавлявате и ще търсите забавното, само че внимавайте с провокациите. Казвате прекалено много неща, за което след това съжалявате. А юли е значим месец да " ремонтирате " вътрешните си устои и да намерите изчезналите ви отговори.
  Везни
Вълнуващо начало на един чудноват месец. През първата му половина е добре да сте на сянка, и в директен, и в метафоричен смисъл, с цел да можете по-късно да изгреете в цялостния си искра. Любов и ентусиазъм ви носи първият юлски ден, не го пропилявайте в празни приказки.
  Скорпион
Животът може да бъде прелестен, зависи от персоналната философия. Потърсете тези неща, които ви носят успокоение и сигурност, а те не са малко и се облегнете върху тях. Първият юлски ден ви носи и една сбъдната фантазия, подготвени ли сте да се срещнете с нея?
  Стрелец
Дайте път на своята вътрешна проницателност и чуйте личния си интуиция. Днес е ден да оцените вярно информацията, която получавате посредством изгодата, която ви носи. Преценявайте независимо, вие можете! А този месец за вас идва с надслова - резултати, какво ви е останало откакто сте свършили нещо - умеене, схващане, другарство, пари, може да са още хиляди неща, открийте ги, дефинирайте ги.
  Козирог
Какво търсите и какво получавате от живота, значим въпрос, който ви слага този ден. Фокусирайте се. Месецът ви демонстрира огромната картина, само че коя нейна част избирате да наблюдавате, ще решите вие. Приемете го като премеждие.
  Водолей
Малко по-импулсивно и преждевременно ще действате през днешния ден. Това не е положително или неприятно, само че доста зависи от това в каква обстановка се случва, тъй че бъдете осъзнати за нещата, които вършиме. Юли в някаква степен е месец на провокациите и по-интензивните прекарвания, несъмнено няма да скучаете.
  Риби
Нещата към вас ще наподобяват прекомерно безредни и непредвидими, най-малко в първата половина на деня. Приемете това като времето преди изгрев, занапред нещата стартират да добиват контури, форма, размер и резултатите ще дойдат. Осъзнаванията през този месец ще дойдат чрез другите, бъдете подготвени да чуете какво ви споделят.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР