Овен Един чудесен ден, в който най-после ще се чувствате в

...
Овен
Един чудесен ден, в който най-после ще се чувствате в
Коментари Харесай

Вижте хороскопа си за днес, 5 февруари

Овен
Един превъзходен ден, в който най-сетне ще се чувствате в личната си кожа. Добър миг да помислите за децата си. Ако към момента не сте се сдобили с такива, превърнете се вие в деца. Ден за занимателни игри и завършения.
  Телец
Днес у вас ненадейно може да се разсънят остарели и като че ли от дълго време забравени усеща. Дали това е положително или неприятно ще разберете в следствие. Чаша горещо какао и другарски диалог е тъкмо това, от което се нуждаете.
  Близнаци Хубав ден за вас, в който ще се чувствате признати и спокойни. Ден, в който можете да откриете нещата, които търсите, просто слушайте повече и говорете по-малко.
  Рак
Обещайте си да вършиме това, което обичате, и да обичате това, което вършиме. Можете да започнете още през днешния ден и това ще е доста скъпо прекарване.
  Лъв
Малко повече разноски ще имате през днешния ден, само че това няма да ви е неприятно, тъй като ще са все за ваши обичани неща. Бъдете деликатни на кого какво казвате, тъй като може да ви схванат погрешно и след това даже прошката няма да оправи нещата.
  Дева
Добре е да си дадете сметка, че другите хора ще останат тъкмо такива каквито са, без значение от вашето мнение за тях. Така че просто се успокойте и не мислете какво би могло да се случи.
  Везни
Настроението ви през днешния ден ще е много приповдигнато. Сигурно има рожденици в близост или чисто и просто сте намерили мотив да празнувате с другари. Правилно, в тези студени дни по какъв начин да се сгрее човек, с изключение на в приятна компания.
  Скорпион
Днес ще ви е мъчно да бъдете къси и ясни, а също така сте и до болежка директни. Струва си да помислите дали е по-добре да сте прави или да обичатедругите.
  Стрелец
Днес си позволете време за себе си. Правете обичаните си неща, с обичаните си хора и просто споделяйте насладата си с близките.
  Козирог
Малко предизвикателна ще е тази неделя. Нещата, които ще се изпречат пред вас, несъмнено ще са много изпитателни. Най-важното е да сте наясно сами със себе си.
  Водолей
Ще имате да решавате значими въпроси, свързани най-много с отношението ви към други хора. Проявете по-голяма съвестност. Нещата могат да се развият прекомерно сполучливо за вас, само че няма по какъв начин да стане без персоналното ви присъединяване.
  Риби
Хубав ден за йога и медитация. Енергетиката на деня е удобна на 65%. Днес е пълнолуние, прекрасен миг за освобождение от ненужното. Дайте малко отмора на мозъка си от телевизия и телефони.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР