ОвенДнес връзката ви може да премине през критична ситуация, но

...
ОвенДнес връзката ви може да премине през критична ситуация, но
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 6 април: Близнаци, очаквайте изненада от половинката си!

Овен
Днес връзката ви може да премине през сериозна обстановка, само че не се вглеждайте единствено в отрицателните неща. Каквото и да се случва, не спирайте да вярвате в положителното и да се усмихвате повече. Работният ви ден няма да е по никакъв начин лек, защото ще имате някои разногласия с част от сътрудниците ви. Ще откриете, че не всичко, което се вижда на повърхността е самата истина. Тези от вас, които считат да вземат заем от банка или пари на заем от другар, най-вероятно ще имат позитивен отговор. Добре пресметнете каква сума да поискате и периодите, в които ще ги връщате.
Телец

Каквито и проблеми да имате за разрешаване през този ден, не забравяйте да си отделите време за обичаните неща, които ви внасят успокоение, даже това да е решение на кръстословици. Оставете си време, в което всеки един от двойката ви, да прекара самичък с това, което обича. Креативността ви ще придаде доста висока стойност на работата ви. Работната ви сила през днешния ден ще е във върхова форма, използвайте този прилив на хрумвания и извлечете максимумът. Продължете да поддържате дейни контакти с бизнес сътрудници и клиенти, въпреки и посредством обществените мрежи. Това ще задържи финансите ви в релативно устойчиво положение.

Близнаци

През този ден очаквайте изненада от половинката си. Денят през който ще прекарате с колегата си ще бъде сантиментално необикновен. Семейните да не помнят за непотребни разногласия, тъй като ги чака нежно отношение. Очаква ви сполучлив, само че претрупан и динамичен ден. Графикът ви евентуално ще е претъпкан от срещи с клиенти и бизнес сътрудници,  и прочие, и прочие. Действайте самоуверено във финансовата сфера, без да се притеснявате от ретроградното въздействие на планетите. Ретроградното състояние на Венера ще отвори още повече благоприятни условия за облага.

Рак

Днес, за вас ще е значим салдото във вашата връзка, а с цел да го постигнете ще се наложи да извършите много взаимни отстъпки. Ако и двамата погледнете нещата по-дълбоко, ще разберете, че и двамата желаете едно и също – мир и естетика. Вероятно, ще ви се наложи да подписвате разнообразни типове документи през този ден. Отнасяйте се с извънредно внимание и отговорност към отговорностите си през днешния ден. Вероятно ще бъдете по-склонни да вземате решения, свързани с финансите си, без да ги обмисляте доста. Така че по-добре за вас ще е да оставите сериозните разходи и финансови интервенции за по-нататък.

Лъв

Разположението на планетите през днешния ден ще е удобно за самотните, които търсят нова връзка. Ще се запознаете с извънредно образован човек, който ще накара сърцето ви да бие бясно по много неповторим метод. Семейните ще се радват на един превъзходен ден. Звездите ще са на ваша страна и ще имате късмет да покажете на какво сте способни. Амбицията в работата ви е толкоз огромна, че стремително ще гоните ползите си, без значение от конкуренцията ви. Денят може да ви се отрази много продуктивно и да реализирате добра облага през днешния ден. Най-после ще може да реализирате всички тези хрумвания, които от дълго време отлагате от липса на задоволително време.

Дева

За да изведете връзката си на по-високо равнище, през днешния ден може да осъзнаете, че много ще би трябвало да се потрудите, с цел да извървите този дълъг път. Задачата ви няма да е лесна, тъй че включете сантименталният си бутон и направете приятна изненада на обичаният ви човек. Вероятно през днешния ден ще изпитате някакво безпокойствие, което ще попречи на работата ви. Едва ли ще да можете да споделите проблемите си с вашите сътрудници и ще ви се наложи сами да се справите с паниките си. Не се впускайте в рискови вложения или неоправдани съществени разходи. Най-вероятно през днешния ден вашите капитали ще се намират в по-добра позиция и може да очаквате облага от нови източници.

Везни

Важно ще бъде за вас през днешния ден да изглеждате добре и да се погрижите повече за външния ви тип. Не разчитайте само на визията си, с цел да впечатлите вашата половинка, а предприемете и нужните дейности, с цел да постигнете мечтаният триумф. Безработните извънредно мъчно ще си намерят свободна работна позиция. На работното място не се чакат особени катаклизми, по този начин или другояче дрязгите с някои от сътрудниците ви, евентуално ще продължат. Това, че сега имате работа и получавате постоянно заплатата си може да ви даде известно успокоение да харчите парите, които изкарвате, без да се замисляте доста за икономисване. Отделяйте част от парите си за непредвидени разноски, които постоянно ви изненадват.

Скорпион

Много е евентуално през днешния ден да сте в по-особено въодушевление и мощно раздразнителни. Обмислете добре нещата, които желаете да кажете на колегата ви и не бъдете прекомерно спонтанни и остри. Ще е добре да прочете някоя книга обвързвана с логика на психиката и да приложите някои препоръки от нея. Възможно е да влезете в борба с който дълго време си имате дрязги. В резултат на това, работната успеваемост ще спадне и следствията ще бъдат за ваша сметка. Днес, с лекост ще презентирате стоките или услугите, които оферирате. Ще съумеете да извършите положително усещане на огромна група от хора, тъй че опцията да спечелите повече от нормално, ще е налице.

Стрелец

Може би, при започване на деня ще изпитвате известна потиснатост и ще виждате само личните си неточности в персоналните ви връзки. Спомнете си за всички тези сантиментални моменти от началото на връзката ви с вашият сътрудник и бързо ще се отървете от тревожните мисли. Вашата деловитост ще бъде най-хубавото ви качество през днешния ден. Ще ви се отдаде опция да давате хрумвания и препоръки на екипа, с който работите и елементарно ще печелите последователи измежду сътрудниците ви. Сега е времето да се върнете към остарял, незавършен план, който сте почнали в предишното, само че по този начин и не сте довършили. Идеите ви могат да са много новаторски и да ви донесат свежи доходи.

Козирог

Ако желаете да накарате колегата ви да си признае дадена неточност и да изплюе камъчето, то не бъдете прекомерно съществени, а го направете с възприятие за комизъм. Шансът ви да съумеете по този метод, ще е доста по-голям. Липсата на нови хрумвания може да се отрази отрицателно на работата ви през днешния ден. Вслушайте се в препоръките на вашите шефове и сътрудници и не противоречете, изключително, когато не може да предложите нещо по-добро. Работата в група ще е по-успешна през днешния ден, в сравнение с самостоятелните ви изяви. Бизнесът с ваши сътрудници ще е сполучлив и ще стартира да осъществя положителни облаги.

Водолей

Не обръщайте доста внимание на дребните елементи и дребните битови проблеми. Опитайте се да погледнете нещата световно и да се фокусирате над бъдещите ви проекти. Бъдете положителни и усмихнати през днешния ден. Работата ви от у дома може да се окаже много продуктивна, в случай че предложите издирван артикул на пазара. Помислете за метода на реклама и разпространяване, с цел да сте сигурни, че сте достигнали до задоволително доста хора. Усилията ви да увеличите финансовото си положение, няма да са напразни. Продължете да работите за името си като си вършите безупречно работата и облагите няма да закъснеят.

Риби

Позицията на планетите през днешния ден ще ви накара да предприемете съответни дейности към вашият сътрудник и да извършите проект, който ви се върти в главата отдавна отлагате. Предразположете половинката си и преминете към ефикасни сантиментални дейности. Не позволявайте една добра концепция да си отиде и да ви се изплъзне. Направете я на практика използвана и потребна, с цел да сте сигурни, че ще сработи. Няма да ви е елементарно и няма да стане бързо, само че не се отхвърляйте. Използвайте дейно времето си за неща, които ще са потребни за работата ви и могат да ви донесат пари. Не си губете време за неща, които няма да ви донесат действителни доходи.

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР