ОвенДнес мислите ви са бистри и остроумните ви коментари ще

...
ОвенДнес мислите ви са бистри и остроумните ви коментари ще
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за понеделник, 17 октомври 2022 г.

Овен

Днес мислите ви са бистри и остроумните ви мнения ще бъдат посрещнати с благодарност и смях. Усмивката ви ще зарадва всеки, който срещнете. Не се опасявайте да разкриете възприятията си пред тези, които имат потребност да ги чуят. Фокусирайте силата си върху тези, които обичате. Сърцето ви е топло и обилно, тъй че го споделете с други хора през днешния ден.

Доверявайте се на хората повече, в сравнение с нормално. Ще откриете, че нещата вървят доста по-гладко, в случай че методите към тях от неутрална или позитивна, а не обвинителна позиция. Слушайте хората, на които държите най-вече. Те се пробват да предадат значима информация. Може да не желаете да я чуете в този момент, само че в дълготраен проект е в най-хубавия интерес на всички да го извършите.

Близнаци

Може да помислите за малко пътешестване през днешния ден, Близнаци. Може би би трябвало да излезете от къщата. Запознайте мозъка си с нова действителност. Време е да видите нови места и да изпитате нови неща, физически или душевен. Може би религиозно светилище или безшумно място в горичка е това, от което се нуждаете, с цел да утолите тази вътрешна жадност.

Рак

Днес бъдете отворени за нова информация. Ако се чувствате изтощени, подремнете за малко. По-добре е да работите с оптималната скорост и цялостен потенциал, в сравнение с да преминете денем единствено на половина. Не разчитайте на външни стимуланти като кофеин, с цел да ви вдигнат. Тези неща ще заблудят тялото ви и ще навредят на нервната ви система.

Лъв

Комуникацията през днешния ден протича безпрепятствено, тъй че се възползвайте от това. Сега е значимо за вас да създавате връзки с други хора. Доверете се на инстинктите си и се чувствайте свободни да влизате в диспути. Думите и тонът на гласа ви са доста безапелационни. Днес можете да продадете всичко на всеки.

Дева

Не позволявайте на страха да ви попречи да съумеете. Въпреки че може да поискате да се свиете на назад във времето и да поемете по най-лесния път, може да пожертвате същинската си цел. Станете водач, вместо да следвате водача. Отървете се от всички страхове и поемете надзор над ориста си.

Везни

Силни мисли минават през мозъка ви през днешния ден. Ще откриете, че тази информация може да бъде трансформираща за вас. Ключът е да се учите от другите и да включите противоположни гледни точки в положението на мозъка си. Не подценявайте автоматизирано непознатото мнение единствено тъй като то опонира на личните ви убеждения. Работата в екип е името на играта в ден като днешния.

Скорпион

Информацията, която получавате е повече от ненадеждна. Може да ви е мъчно да овладеете известията, които получавате. Имайте поради, че има значими отговори, които чакат да бъдат чути. Тези отговори ще дойдат при вас, когато минимум ги очаквате. Дръжте мозъка си отворен за нови благоприятни условия.

Стрелец

Внимавайте да не бъдете манипулирани през днешния ден. Възможно е някой да ви поставя думи в устата, с цел да ви накара да действате по избран метод. Не попадайте в този капан. Бъдете себе си и мислете за себе си. Вашият разум в този момент е предразположен и уязвим. Използвайте очите и ушите си като филтър и не позволявайте на хората да изхвърлят боклука си върху вас.

Козирог

Информацията, която получавате през днешния ден, може да ви развълнува. Не забравяйте, че са нужни двама, с цел да започнете спор. Вие играете равностойна роля във всяко противоречие. Ако желаете да насърчите мира и хармонията, вашите думи и език на тялото би трябвало да демонстрират това. Ако мирът и хармонията не са вашата последна цел, може да се наложи да се вгледате в себе си, с цел да проучите аргументите за това.

Водолей

Има огромна мощ в думите ви през днешния ден, тъй че внимавайте по какъв начин ги употребявате. Може в последна сметка да манипулирате избора на различен, в случай че не внимавате с държанието си. Уверете се, че давате на другите свободата и властта да вземат решение нещата сами. Бъдете открити и почтени за всички обстоятелства, които биха могли да повлияят на техните решения по някакъв метод.

Риби

Отговорите може да не са кристално ясни през днешния ден. Те евентуално няма да бъдат подредени по чист и проведен метод. Излезте навън и се присъединете към другари за дълго каране на колело. Усетете по какъв начин вятърът духа през косата ви на върха на планински връх. Отговорът тече във въздуха към вас. Спрете да гледате надолу към земята за информацията, която търсите.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР