ОВЕН Денят ще е доста изтощителен. Нещата, които няма да са

...
ОВЕН
Денят ще е доста изтощителен. Нещата, които няма да са
Коментари Харесай

Силни емоции за Лъва и неочаквани проблеми за други две зоди...

ОВЕН

Денят ще е много уморителен. Нещата, които няма да са толкоз лесни за справяне, ще изискват внимание. Бъдете търпеливи и не се отхвърляйте. Като сте непрекъснати, ще постигнете задачата си. По-добре е да не разчитате на външна помощ. Действайте сами и ще съумеете. Комуникацията с другите не постоянно ще бъде лесна. 

ТЕЛЕЦ

Запазването на мира ще бъде по-трудно от нормално. Днес ще сте прочувствено нестабилни и настроението ви постоянно ще се трансформира. Опитайте се да не се разстройвате за дреболии и прекарвайте повече време с тези, които знаят по какъв начин да ви развеселят. Новини ще ви объркат и няма да можете да реагирате бързо.

БЛИЗНАЦИ

Опитайте се да бъдете деликатни. Дори вашите почтени, на пръв взор, забележки могат да наранят нечии усеща. Възможни са разногласия за дреболии и даже съществени спорове. Следобедът е добър за извършване на покупки. Успешни ще бъдат както плануваните, по този начин и спонтанните придобивки.

РАК

Денят ще бъде сполучлив за тези от вас, които ще решат да се заемат с значими неща. Задачи, които наподобяват сложни, могат да бъдат решени по-бързо, в сравнение с сте очаквали. Възможно е новите познати да ви оказват помощ в това. Само не губете вяра и проявете непримиримост.

ЛЪВ

Началото на деня ще е наситено със събития и това ще ви радва. Не губете време за дреболии, а се фокусирайте върху най-важното, с цел да постигате триумф. Много от вас ще решат да загърбят личните си каузи, с цел да оказват помощ на нуждаещите се. Това ще се окаже положително решение. 

ДЕВА

Добър ден за нареждане на насъбраните дребни задания. Ще отнеме по-малко време, в сравнение с сте очаквали и няма да се изискват доста старания. Лесно ще се разбирате с другите - пред вашият сексапил няма да устоят и най-консервативните хора. Ще хвърлите нов взор върху зародили компликации.

ВЕЗНИ

Чудесен ден да се заемете с нещо трудоемко. Дори и да отнеме доста време, не би трябвало да губите интерес към него и не трябва да се отказвате. Няма да зародят компликации, с които да не можете да се справите. Предишен опит ще бъде потребен. Очаква ви бурна вечер с приятни хора.

СКОРПИОН

Не се притеснявай за нелепости. Днес сигурно ще би трябвало метафизичен да погледнете към дребните проблеми и да поддържате баланс, в случай че нещо не върви по проект. Не разчитайте на поддръжка. Много по-вероятно е хората към вас да търсят поддръжката и помощта ви. 

СТРЕЛЕЦ

Време е да се захванете със сериозните неща. Дори и през днешния ден да не съумеете да ги извършите, ще се доближите до задачата и ще преодолеете част от трудностите, които стоят на пътя ви дълго време. Пътуванията ще се развият добре, даже и да не сте ги възнамерявали авансово. 

КОЗИРОГ

Страхотен ден за разнообразни неща. Вслушайте се в интуицията си. Тя ще ви подскаже какво да извършите първо и какво да отложите за по-късно. Във всичко, обвързвано с парите, е по-добре да се ръководите от здравия разсъдък, а не от препоръките на други хора, които даже и дадени от сърце, могат да ви объркат. 

ВОДОЛЕЙ

Приятен ден, в който е добре да не бързате и да вършиме това, което ви е на сърце. Успешни съвпадения са доста евентуални, а непредвидени събития ще провокират радостни страсти. Някои от вас ще получат значими вести или примамливи оферти. Не се занимавайте с досадни домашен отговорности.

РИБИ

Ще имате време да извършите доста потребни неща освен за себе си, само че и за другите. Не всичко ще бъде елементарно, само че ще упорствате и ще преодолеете всички трудности, които могат да зародят. Изведнъж вашите съдружници ще се окажат тези, от които не сте очаквали сходно нещо. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР