ОВЕНДенят ще е чудесен за свързване с хора, на които

...
ОВЕНДенят ще е чудесен за свързване с хора, на които
Коментари Харесай

Хороскоп: Скорпионът има напрегнат ден, рибите постигат цели

ОВЕН

Денят ще е превъзходен за свързване с хора, на които бихте желали да се харесате. Не е нужно да работите доста, с цел да извършите положително усещане. Трябва единствено да покажете най-хубавите си качества. Вероятни са оферти, върху които е належащо да помислите на мира.
-->
ТЕЛЕЦ

Днес би трябвало да проведете сложен и значим диалог и да обсъдите въпроси, които неотдавна са провокирали доста разногласия. Мнението ви ще бъде чуто и това ще е добър знак за разрешаването им. Ако имате потребност от помощници и съдружници, ще ги намерите без усложнения.

БЛИЗНАЦИ

Добър ден за значими каузи или решение на съществени проблеми. По пътя ви към това няма да има непреодолими компликации и бързо ще се справите. Наблизо ще има хора, към които може да се обърнете за съвет или поддръжка. Романтични изненади чакат тези от вас, които са влюбени.

РАК

Не всичко ще върви по проект, само че би трябвало да запазите успокоение. Притесненията и  нервността ще ви попречат да се ориентирате бързо в обстановката, да разберете по какъв начин да действате и да вземете вярното решение. Идеите, които ще ви хрумнат непринудено ще се окажат положителни и ще бъдат подкрепени от мнозина.

ЛЪВ

Не започвайте деня с значимите неща. Сутринта ще бъдете много лекомислени и може да изпуснете нещо от взор или да вземете прибързани решения. Хората, които ви познават от дълго време, ще ви дадат чудесни препоръки. Добре е ги послушате, с цел да избегнете съществени неприятности.

ДЕВА

Започнете деня с най-важното и най-трудното. Сутринта ще се окаже доста добра. Не пропускайте шанса си да реализирате това, което сте замислили преди доста време. Ще съумеете да преодолеете трудностите, които са ви попречили да постигнете по-рано задачата си. Вечерта е подобаваща за значим диалог с обичан човек.

ВЕЗНИ

Чудесен ден да научите нещо ново, да съберете и анализирате информация. Ще разберете доста неща, ще запомните всичко, от което се нуждаете и ще решите въпроси, които са ви изглеждали сложни. Около вас ще има хора, които са подготвени да споделят опита си, тъй че може да се обърнете към тях за съвет.

СКОРПИОН

Денят ще е под напрежение, само че прелестен и забавен. Няма да може да се концентрирайте върху единствено едно нещо. Ще се наложи да се занимавате с няколко неща по едно и също време, само че няма да объркате нищо. Вечерта е подобаваща за фамилно събитие. Среща с родственици ще ви ободри.

СТРЕЛЕЦ

Добър ден за решение на значими въпроси или справяне с насъбрани проблеми, които от дълго време изискват внимание. Никой няма да може да ви подведе или обърка. Ще действате по собствен метод, разчитайки на интуицията си и това ще ви разреши бързо да постигнете триумф.

КОЗИРОГ

Денят е подобаващ за решение на финансови въпроси, за извършване на покупки или подписване на покупко-продажби. Във всичко, обвързвано с парите, можете да разчитате на интуицията - тя няма да ви подведе. Не е изключено началото на другарска или сантиментална връзка. Тя ще се развие бързо и скоро ще стане значима за вас.

ВОДОЛЕЙ

Денят е подобаващ за къси пътувания. Промяната на ситуацията ще ви се отрази добре - настроението ви незабавно ще се усъвършенства и ще се почувствате по-добре. Хора, с които споделите концепциите си, ще желаят да ви оказват помощ да ги реализирате. Далеч от вкъщи са вероятни приятни запознанства, които ще помните дълго.

РИБИ

Не губите време за дреболии. Имате късмет да постигнете дълготрайни цели и да реализирате плануваното по-рано. Сериозността, с която се отнасяте към всяка работа, ще ви помогне да избегнете неточности. Едва ли ще имате потребност от нечия помощ, само че в случай че някой ви я предложи, по-добре не отхвърляйте.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР