ОВЕН Денят ще бъде ползотворен и спокоен, ако поемете инициативата и

...
ОВЕН
Денят ще бъде ползотворен и спокоен, ако поемете инициативата и
Коментари Харесай

Силни емоции и неочаквана изненада за две зодии

ОВЕН

Денят ще бъде потребен и спокоен, в случай че поемете самодейността и не чакате да ви предложат нещо забавно. Внимавайте с парите. До средата на деня е по-добре да не вършиме огромни покупки - има риск похарчите огромна сума на вятъра или да станете жертва на машинация.

ТЕЛЕЦ

Денят ще върви добре, само че въпреки всичко ще носи мотив за терзание. Няма да е елементарно и на тези от вас, които през днешния ден ще вървят на фамилни събития. Да се ​​разбирате с родственици, изключително с по-възрастните, ще бъде малко по-трудно от нормално. Но кавгите могат да бъдат избегнати, в случай че деянията приемливост.

БЛИЗНАЦИ

Каквито и проекти да вършиме за през днешния ден, разчитайте единствено на своите умения, познания и здрав разсъдък, когато ги реализирате. Намесата на познати ще докара до неприятности и злополучни недоразумения. Възможно е даже най-близките да ви окажат мечешка услуга и то напълно несъзнателно.

РАК

Не се заемайте с сложни задания при започване на деня. Важните срещи също би трябвало да бъдат отсрочени. Сутринта ще ви бъде доста по-трудно да намерите точните думи и да изберете метода на деяние, който ще докара до положителни резултати. Втората половина на деня е подобаваща за всичко съществено, отговорно и изискващо внимание.

ЛЪВ

Най-накрая ще получите отговори на въпроси, за които сте мислили дълго време. Освен това ще се занимавате с досадни и изостанали каузи, които изискват повече внимание. Пътуванията ще се окажат занимателни, изключително в случай че отидете по покана на остарели другари.

ДЕВА

Добър ден за диалози с хора, които споделят вашите ползи. Много ще е потребно да споделите концепциите си с тях или да обмените усещания за значими събития. Дори разногласията ще бъдат потребни, тъй като с помощта на тях ще намерите доста сполучливи решения. Вечерта е време за отмора.

ВЕЗНИ

Днес несъмнено няма да скучаете, тъй като ви чакат необикновени срещи, забавни диалози и оферти, които с наслада ще приемете. Някои от вас най-сетне ще получат новината, която са чакали дълго време и незабавно ще има по-малко мотиви за терзание.

СКОРПИОН

Днес ще се наложи да вършите няколко неща по едно и също време, да разрешите едновременно всички проблеми, които в последно време са ви тормозили. За страдание, няма да съумеете с всичко, само че в случай че действате поредно и предпочитано, ще приключите в точния момент и няма да се изтощите.

СТРЕЛЕЦ

Днес ще разбирате другите идеално. Ще имате късмет да се помирите и с тези, с които сте в спор. За мнозина способността ви да намерате метод към всеки ще направи усещане. Не бързайте с изводите, а анализирайте всяка дума или постъпка. Романтична вечеря ще ви изненада.

КОЗИРОГ

Днес умеенето да запазите хладнокръвие ще ви бъде доста потребно. Този ден няма да е лек, изключително за тези, които имат планувани пътувания или срещи. Нещата няма да ходя по проект и е евентуално комплициране, което ще докара до неприятни обстановки. Близките не постоянно ще ви схващат вярно, по тази причина разчитайте на себе си.

ВОДОЛЕЙ

Денят ще е удобен за срещи и запознанства. Ще се справите без разногласия с тези, чиито възгледи са разнообразни от вашите и ще привлечете скорошни противници на ваша страна. Възможно е взаимна благосклонност да възникне на мястото на дългогодишна неприязън.

РИБИ

Не обсъждайте съществени проблеми, в случай че те не изискват неотложно решение. Днес може да ви е мъчно да изразите ясно и разбираемо своята позиция. Освен това ще имате работа с изключително впечатлителни и чувствителни хора. За да избегнете спорове е добре да се занимавате с рутинни неща.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР