ОвенБез съмнение имате нужда от нови стимули, но също така

...
ОвенБез съмнение имате нужда от нови стимули, но също така
Коментари Харесай

Хороскоп за 7 януари: Овни, имате нужда от нови стимули!

Овен

Без подозрение имате потребност от нови тласъци, само че също по този начин би трябвало да внимавате да не нараните възприятията на другите хора. Опитайте се да бъдете ясни и да намерите решение дружно, тъй като е допустимо. Колкото повече търсите стабилността в този ден, толкоз повече ще има шансове да я избягвате до вечерта.

 Телец

В предишното сте подценявали проблемите, само че в този момент сте по-зрели и сте способни да определите кое може да е най-ефективно. Действайте със познания за обстоятелствата и не се отдайте на грижи за детайлите. Все още имате време да уредите избран проблем, без значение дали се отнася до приятелите или фамилията ви. Не се губете времето в злословия, догадки или предразсъдъци. Опитайте се да действате и да извършите това което сте решили.

 Близнаци

Обичате да работите за идеите си и времето не ви плаши, в противен случай, колкото по-бавно вървят нещата, толкоз по-добре. За вас това съставлява гаранция. Може да не ви се има вяра, но вие сте почтени и лоялни, а способността ви да се концентрирайте върху постигането на задачите си е възхитителна, както и забележителна.

Рак

От време на време има обстановки, които не са подобаващи за вашия метод на другарство, които не ви вършат изключително налични за хора, които ви обичат и които могат да причинят прочут дискомфорт. Следователно двойките ще би трябвало да бъдат малко по-внимателни към метода си на държание с колегата си, с цел да избегнат прекалено много трудности по пътя, по който са решили да споделят дружно.

 Лъв

Вашият метод на правене на нещата е прекомерно привлекателен, изключително в първите моменти на запознанство, само че се трансформира с течение на времето, според от отговора, който се дава. Ще се наложи да се защитавате от офанзиви на злонамерени хора и тези, които желаят единствено краткотрайна поддръжка. Простете си за някои данъци, даже за някои неточности. Не можем всички да бъдем съвършени, постоянно, с всеки човек. Ще би трябвало да се научите, че не можете да угодите на всички.

 Дева

Вие сте непоправими аналитици, и няма да изпитате терзание да се сблъскате с перипетиите, тъй като знаете по какъв начин да се организирате. Някои хора може да ви нарекат педантични, само че вашата акуратност постоянно идва от деликатно наблюдаване. Със сигурност ще търсите съвършенството, заради което лутането ви ще бъде непрестанно. Никога не стойте неподвижно на едно място или единствено на една концепция.

 Везни

Отдавна сте размишлявали върху някои промени, които да извършите в любовния си живот, и смятате, че е време да ги приложите в деяние. Трябва обаче да се отпуснете, защото може да стресирате обичаните хора. Затова фамилните двойки ще би трябвало да продължат малко по малко и първата стъпка сигурно е да поговорят и обсъдят с колегата измененията, които биха желали да приложат, изключително в случай че половинката ви изцяло не е наясно с всичко.

 Скорпион

Ще имате всички аргументи да бъдете щастливи или по-добри, би трябвало да опитате, тъй като няма нищо, което да ви липсва. Ако сте от армията на самотните, може даже да съумеете да намерите своята сродна душа тази седмица. Двойките сигурно ще могат да се спогодят по някои съществени въпроси, които другояче биха основали безпорядък и всичко това с помощта на разнопосочните настроения и на двамата.

 Стрелец

Вие сте точните хора в точното време и другите ще чакат доста от вас. Настоящето не ще ви уплаши, тъй като имате религия в бъдещето. Понякога това ви кара да бъдете малко прекомерно наивни, само че защото го вършиме непринудено и доброжелателно, това също е простено и даже ориста ще наподобява още по-прощаваща!

 Козирог

Добре е да обърнете внимание на всичко, което ви се случва, в това число на думите, които ще ви бъдат изречени. Сред тях може да има значима улика, що се отнася до връзката ви с човек. Не подценявайте силата на разговора, защото сте го правили в предишното и не се е получило доста добре. Този път ще би трябвало да сте готови.

 Водолей

Не се опитвайте да апострофирате прекалено много с индивида, който обичате, защото несъмнено не е верният метод да се забавлявате. Семейните също ще би трябвало да държат под надзор желанието си да превъзхождат, което сигурно ще скапе домашната атмосфера. Ако имате възприятието, че можете да извършите неприятно усещане, просто замълчете.

Риби

Имате някои дребни дефекти, които би трябвало да компенсирате през този ден, изключително на прочувствено равнище, тъй че в случай че ги деянията, никой няма да се обиди или да ви упрекна. Двойките ще би трябвало да бъдат доста търпеливи и сред персоналния и обществения живот, ще би трябвало да се оправят с огромни старания, само че всичко е допустимо, когато имате някой, за който си заслужава една такава жертва.

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР