ОвенБъдете максимално честни и открити и не се опитвайте да

...
ОвенБъдете максимално честни и открити и не се опитвайте да
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 1 декември: Близнаци, добротата е ключът към всичко днес!

Овен

Бъдете оптимално почтени и открити и не се опитвайте да увъртате, с цел да скриете дадена истина. Самотните ще имат триумф при първа среща с нов сътрудник, като добият нужната убеденост за откровен диалог. От значително значение е до края на седмицата да завършите работа или част от нея, с цел да ревизирате дали тя фактически е годна и действа. След това можете да подобрите някои аспекти, само че е значимо да знаете какви са изискванията. Не е изключено да сте принудени да отложите проекта си за икономисване и вложение на пари заради непредвидени разноски. Потокът от облаги може да бъде понижен фрапантно. Не изпадайте в суматоха, защото това е единствено краткотрайно.

 Телец

Като че ли няма да съумеете да се насладите хубавия ден, поради някакви ваши персонални терзания, които няма да сте склонни да споделите даже с най-близкия ви човек. Колкото и да желаете да измененията нещо в професионален проект не може го превърнете с магическа пръчка в действителност, тъй че ви чака един сложен работен ден. Вероятно ще видите нарастване на финансовите си облаги през този ден. Въпреки това не се изкушавайте да се впуснете във финансови схеми, които оферират бърза възвръщаемост за къс интервал от време.

 Близнаци

Денят ви ще е изпълнен с благополучие, забавление и усмивки. Ще  откриете, че двамата с вашият сътрудник имате свободен дух и споделяте една и съща пристрастеност към живота изпълнен с завършения. Доброто отношение ще бъде ключът към всичко през днешния ден. Ако сте ръководители ще би трябвало изслушате даже и неспособните  чиновници. Едва ли ще постигнете добър резултат, но мотивацията ще изиграе съществена роля в работата. Време е за огромни и смели решения свързани с бизнес, с цел да достигнете равнището на облаги, което желаете. Ще можете да упражните власт над нещата и всичко ще е във ваши ръце.

 Рак

Ще бъде добре, в случай че да бъдете деликатни в своята благотворителност. Дарявайки усмивката даже, рискувате да привлечете безпринципни хора, които ще преследват единствено своите користни цели. Днес може би ще размишлявате върху някои въпроси, свързани с работата. Крайно време е да установите професионалните си дефекти. Ще се наложи да повторите предишния си триумф, в случай че сте изцяло отдадени. Избягвайте да вземате прибързани бизнес решения, защото това може да ви сътвори огромни проблеми изключително през днешния ден. Най-вероятно  ще намерите решения на проблемите със заемите и събирането на отдадените пари.

 Лъв

Бъдете извънредно чувствени във вашите милувки, допиране, нежни думи и всички приятни чувства, които са извънредно значими за основаване на задоволително свенлива фамилиарност и похот по отношение на обичаният ви човек. Опитайте се да извършите по този начин, че изборите ви да съответстват с тези ваши сътрудници, които харесват вашите стремежи, в противоположен случай няма да можете да продължите по този начин стремежи от вас работен резултат. Наложително е да внимавате при заемането на пари, изключително в случай че не сте добре с бюджета, защото това може да ви вкара в капан от задължения. Ако планирате да инвестирате, не е целесъобразно да го извършите през този ден.

 Дева

Темите на диалозите ще се въртят към пари и работа. Съвместните старания на множеството от фамилните двойки, ще бъдат ориентирани към подсилване на материалната база. Професионалният ви живот може да бъде залят с благоприятни условия. Вашият съвет или решение ще даде плодотворни резултати. Ще имате благоприятни условия за тласъци и привилегии, при изискване че работите интензивно. За тези от вас, които нямат личен бизнес, звездите предлагат да се затегнат коланите. По опция, пестете и заделяйте, тъй като се обрисуват неподходящи условия с финансите.

 Везни

В любовта и връзките ще има доста динамичност и даже да има отчаяние, но вие бързо ще възстановите душевното си равновесие. Очертават се прекалено много аргументи, които могат да доведат до нараснало съмнение към вас. Затова се пробвайте да извършите всичко допустимо, с цел да покажете единствено доказателствата в поддръжка на това, което казвате. Финансовите задължения могат да бъдат проблематични през днешния ден. Бъдете сериозни, преди да извършите инвестиция или покупка през този ден. Тази сдържаност ще премине напълно скоро.

 Скорпион

Нещо може да ви пречи да преминете на идващото равнище във вашите връзки. Отменете страховете си и продължете със своите проекти. Направете го без съмнение. Ще можете да управлявате дилемите си безпроблемно и да спазвате периодите, стига да бъдете систематични. Вашият на практика метод ще открие главната причина за някои работни обстановки. Този ден ще бъде подобаващ, с цел да инвестирате парите си в някои краткосрочни депозити, които ще ви обезпечат бърза възвръщаемост. Трябва да вземате решенията си доста деликатно, тъй че да не понесете възможни загуби.

 Стрелец

Всички различия сред брачните двойки ще бъдат позволени и те ще изпитат повече топлота и непосредственост в връзките си. Може да се изненадате в случай че получите ненадейно сантиментално предложение. Промените в стила ви на работа ще се окажат доста потребни за вас и може също да намерите забележителен подтик в креативната си сила. Иновативните ви старания ще доведат до някои печеливши резултати за вашата компания. Възможно е да вземете някои неправилни решения в разгара на вълнението във връзка с вашите финанси. Никой не е застрахован от финансови неточности по нехайство, които водят до загуби.

 Козирог

Любовният ви живот ще бъде свободен от неприятности през този ден. Вероятно ще се случи нещо ненадейно, което ще ви води изненада. Възможно е да има разминаване в мненията. Безсмислените действия може да лишават времето ви през днешния ден. Уверете се, че вашият тежък труд не пропада. Концентрацията върху работата сигурно може да ви даде един по-продуктивен ден. Днешният разбор на бюджета, ще ви помогне да образувате реалистичните си проекти за идващите дни. Така ще се уверите, къде реализирате облаги и къде сте се провалили.

 Водолей

Можете да развиете мощни усеща или харесване към някого измежду обкръжението от другари. Може да срещнете и нов любовен интерес към обществено събитие. Бъдете деликатни и не се поддавайте на импулсивни решения на работното си място. Възможно е вашите старания да бъдат възнаградени, само че това занапред следва. Бъдете внимателни, тъй като ще има доста настоятелен срещи, които евентуално ще бъдат досадни, само че и криещи подводни финансови рифове. Ще бъде добре, въпреки и шеговито да провокирате отсрещната страна при договарянията.

 Риби

Семейните евентуално ще прекарат повече време дружно. За тези, които са необвързани, ще получите доста ползи и флиртове, само че може да ги отхвърлите с вярата да се появи нещо по-добро. Конфликтите в работата ви последователно ще затихнат и това е превъзходен миг, в който да докажете, че може да се справите с всичко в работен проект и да се изявите като водач на колектива ви. Не бъдете разточителни през този ден. Не бива да рискувате без основателни аргументи. Ще бъде добре през този ден да купувате артикули с най-големи отстъпки.  

 *Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели  от астрологичния психолог и таен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР