Овенът е първият знак от зодиака и в следващите редове

...
Овенът е първият знак от зодиака и в следващите редове
Коментари Харесай

20 отличителни черти на зодия Овен

Овенът е първият знак от зодиака и в идващите редове ще обърнем внимание на неговите характерни черти, които вършат неповторим самичък по себе си. Може би имате другар Овен или вие самият сте подобен? Нека забележим с какво напълно справедливо заставате на чело на зодиака:

1. Лидер – в кръвта на Овена е да води. Той умее да поема отговорност, да управлява и да реализира триумфи. Обикновено всички се вслушват в думите му и го търсят за съвет.

2. Не се опасява от заплахите – опълчва им се, поема опасности и не се бои от следствията. Трудностите са това, което го прави мощен.

3. Спонтанен е – не мисли чак толкоз, само че пък постоянно му се получава. Решава и работи на момента съгласно обстановката. Понякога това е огромно преимущество, в случай че в близост има конкуренция.

4. Свободолюбив дух – Овенът обича и цени свободата си. Той е мощен и самостоятелен, привикнал да се оправя самичък.

5. Честен – това е едно от най-хубавите му качества. Искрен до болежка, само че и също толкоз пряк. Ако желаете съответно и почтено мнение, Овенът сигурно ще ви го даде.

6. Лоялен – към приятелите, фамилията, обичания човек. За него те са всичко и в никакъв случай не би ги предал.

7. Креативност – в главата му се въртят какви ли не хрумвания, които след това прерастват в изумителни чудеса.

 Отличителни черти на зодия Овен

8. Спокойна персона – не обича споровете и по опция ги заобикаля. Ако въпреки всичко се наложи да влезе в подобен, знае по какъв начин да се пази.

9. Целеустремен – постоянно следва задачите си и ги реализира поради постоянството си.

10. Чувствителен – огромно сърце, в което ще се откри място и за теб, стига да не го разбиеш.

11. Нетърпелив – не закъснява и не обича да чака другите. Не демонстрира изключително самообладание, защото самият той е прецизен и чака другите също да бъдат такива. Често се разочарова затова.

12. Грижовен – ще направи всичко, с цел да ви помогне. Любвеобилен и грижлив, той ще ви поддържа и отбрани, когато имате потребност от това.

13. Обича смяната – не обича сивото и еднакво всекидневие и се пробва по всевъзможен метод да избяга от него.

14. Умее да прикрива гнева си – има положително възприятие за надзор на страстите. Може да резервира хладнокръвие, което в доста обстановки е негов плюс.

 Зодия Овен

15. Стреми се към триумфа – и не се задоволява с по-малко. Зодия Овен постоянно има проект, който включва персонален триумф, с който неговите близки и той самият да се гордеят.

16. Рисков състезател – както казахме, не се опасява да поема опасности... и да се провали. Това за него е урок, от който постоянно взима поука.

17. Най-подходящи сътрудници в любовта за Овена са Везни и Близнаци.

18. Позитивна персона – това са хора, които виждат хубавата страна на живота, поради което и не се боят от отрицателната. Знаят, че всичко ще се оправи.

19. Вдъхновяващ – и тъкмо поради тази положителна сила, която блика от него, той постоянно се оказва ентусиазъм за хората към себе си. Овенът може да ви зареди с сила и положителна настройка.

20. Готов на всичко за обичания – не се щади за усмивката на своята половинка. Готов е да направи и невъзможното за индивида, който обича.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР