Овен Ако ви вълнуват любовните отношения, звездните аспекти са благоприятни. Но

...
Овен
Ако ви вълнуват любовните отношения, звездните аспекти са благоприятни. Но
Коментари Харесай

На Днешния Ден На Тези Зодии Ще Им Се Прииска Да Не Се Бяха Раждали! Боряна Делчева Поля С Леден Душ Всички

Овен
Ако ви вълнуват любовните връзки, звездните аспекти са удобни. Но въпреки всичко не избързвайте с изводите си и не предприемайте съответни дейности. Сега е по-добре да спазите известна отдалеченост и да изчакате развиването на събитията.

Телец
Внимавайте през днешния ден, предразположени сте към допускане на неточности, към несвоевременно държание. Действително денят е много под напрежение, само че по никакъв мотив не трябва да влизате в несъгласия.

Близнаци
Четвъртък е прекрасен и носи утешение. Въпреки това към момента се следи прочувствена нестабилност. Най-важното е да се владеете и да се стремите към съгласие с близките. Не проявявайте обаче прекомерна наивност.

Рак
Ползотворен ден, изключително за дамския състав на знака. Ще осъществите програмата си с помощта на връзките си. Мнозина от вас може да разчитат на подкрепи и посредничество.

Лъв
Накратко казано, през днешния ден ще ви върви, като по този метод осигурявате и бъдещето си. Звездите ви поддържат. Единственото предизвестие е да бъдете по-толерантни към близките.

Дева
Четвъртък е удобен за материални придобивки. Имате прелестни условия да се възползвате от всяка обстановка. Препоръчва се по-голяма интензивност от ваша страна, с цел да си подсигурите нови доходи.

Везни
Любовта и другарството са с приоритет за Везните през днешния ден. Уравновесени и хармонично настроени, всички техни дейности ще бъдат подбудени от желанието им да са в центъра на всеобщото внимание.

Скорпион
И за Скорпионите денят е под знака на любовта, само че редом ще търсят задоволство и на материалните ползи. Четвъртък е с положителна характерност за изглаждане на взаимоотношенията вкъщи.

Стрелец
Най-важните тематики за вас през днешния ден са любовта, хармонията в фамилията и обезпечаването на нужните приходи. Задава се хубава смяна. Не е неприятно обаче да бъдете по-старателни в работата си.

Козирог
Четвъртък е под напрежение, а също така е допустимо и здравословно неразположение. Пазете се от неточности. Бъдете прецизни в работата си. Внимавайте да не засегнете някого в изблик на раздразнителност.

Водолей
Очертава се под напрежение ден, само че в случай че туширате възможните спорове, ще го преживеете по-добре. С сексапил и качества можете да спечелите нечие застъпничество. Ще ви върви в любовта.

Риби
Заложете на разбирателството и хармоничните връзки. Не мислете неприятно за другите, направете вие първата крачка за изглаждане на взаимоотношенията. Изпъкват авторитетни подкрепи.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР