ОВЕН В този момент е безсмислено да се опитвате да

...
ОВЕН В този момент е безсмислено да се опитвате да
Коментари Харесай

ХОРОСКОПЪТ ЗА 19 ФЕВРУАРИ: Телци, не гледайте назад! Лъвове, ще получите добри новини!

 ОВЕН
В този миг е безсмислено да се пробвате да подхранвате обстановки и връзки, които към този момент не ви удовлетворяват и не ви вършат щастливи. Имайте малко повече религия, че бъдещето ще ви даде нови благоприятни условия. Сбогувайте се с предишното – в този момент е превъзходен миг да изгорите мостовете към него и да се ориентирате към нещо ново и по-добро. Много удобно време за вас в професионално и във финансово отношение. Може умерено да гледате напред и да започнете да осъществявате всичко това, което сте намислили още при започване на годината.

 ТЕЛЕЦ
Не отлагайте новите инициативи, тъй като тъкмо в този момент има огромен късмет всичко да се развие добре и без спънки по пътя. Тези от вас, които през последните дни са посочили професионализъм и са следвали упоритостите си, в този момент ще се радват на заслужената премия за добре свършена работа. Ако пък занапред смятате да се устремите към по-висока позиция, желаете да започнете нов план или да сформирате нов екип, няма какво да се колебаете – в този момент е точният миг за деяние. Особено уместно ще е да отделите малко време и да очертаете някои дълготрайни цели, които възнамерявате да преследвате.

 БЛИЗНАЦИ
Ще имате доста сила за деяние, само че внимавайте в връзката с близките и бъдете по-търпеливи към тях, изключително в случай че става дума за близки хора. Обърнете особено внимание и на фамилията си. На някои от вас им следва значим диалог с по-възрастен човек в рода. Звездните въздействия изискват от вас да бъдете по-смели, по-инициативни и по-дейни. Не се опасявайте да предприемате стъпки в нова посока, да придобивате нов опит, да експериментирате и да се борите за това, което съгласно вас ви принадлежи. Това важи най-много за тези от вас, които имат податливост да бездействат.

 РАК
Не позволявайте да стигате до положение, в което вътрешното напрежение нараства – в случай че има нещо, което ви тормози или с което не сте съгласни, вземете нещата в свои ръце, говорете с който би трябвало, търсете излаз. Не очаквайте някой различен да се заеме вместо вас, пък било и това да е ориста. Този метод няма да ви донесе нищо положително и по този начин сами ще се лишите от евентуални благоприятни условия. При доста от вас акцентът през днешния ден ще бъдат персоналните взаимоотношения. Най-голямата неточност, която може да допуснете, е да очаквате другият човек да направи нещо, и в случай че той не го стори, да методите прочувствено и да го засипете с обвинявания.

 ЛЪВ
Ако желаете случилата се обстановка да има развиване и връзките ви с половинката да се развиват, вие би трябвало да извършите нещо – най-малкото да споделите какво мислите. Ако пък другият човек отхвърля да ви спомага и прояви равнодушие, може би е добре да преосмислите връзките си – те няма по какъв начин да вървят, в случай че единствено единият прави взаимни отстъпки. Що се отнася до работата и креативните инициативи, денят ще бъде превъзходен за вас. Щом полагате труд, надали ще срещнете спънки по пътя си. Не е изключено да получите положителни вести или да се запознаете с човек, който да ви допадне с мислите и концепциите си.

 ДЕВА
Спазвайте разпоредбите и изпълнявайте обещанията си. Работоспособността ви ще е устойчива, а напредъкът ще зависи от желанието и готовността ви да се лишите от някои улеснения в един или различен миг, само че за малко. Приходите ви пък ще са директно свързани с използването на креативен решения, сключване на нови положителни контракти. Ако в обкръжението ви има хора, с които сте в спор, ще разполагате с разновидности да го изгладите. Ще сте много по-чувствителни и впечатлителни и ще забелязвате елементи, които при други условия сте подминавали с равнодушие.

 ВЕЗНИ
Във ваш интерес е да действате интензивно във финансовата сфера, като по едно и също време с това следите за вярното систематизиране на ресурсите си. Направите ли го, ще съумеете да реализирате замислите си без проблем. Ако ви е нужна помощ в някакъв миг, ще я получите, без да полагате никакви старания. Допълнителните доходи най-вероятно ще дойдат от заниманието или друго неофициално занятие, тъй че не пропускайте опцията да демонстрирате креативните си умения. Въздействието ви ще е осезателно и ще сте по-убедителни, в сравнение с сами си представяте.

 СКОРПИОН
Без никакви опасения можете да се включвате в разнообразни обществени мероприятия, професионални полемики с необятен кръг участници. Изказванията ви ще се отразят очевидно при образуването на общото мнение. Оптималната персонална организация ще ви разреши да реализирате най-силните си страни. Грешките ви, доколкото ги има, ще са свързани с радикални, само че зле премислени решения. Вероятно ще се наложи да отделите време за въпроси, свързани с общо имущество, систематизиране на завещание, дивиденти, възнаграждение на налози, такси или прехрана. Не ги отлагайте.

 СТРЕЛЕЦ
Още при започване на деня е евентуално да получите значими известия, отнасящи се до ваши близки родственици или другари. Ще се отразят стимулиращо на интуицията ви и аналитичните качества. Както мисълта, по този начин и речта ви ще са по-бързи и по-ясни, ще сте в положение да разнищите обстоятелствата в дълбочина и независимо да стигнете до смисъла на секрети, улесняващи решенията ви. Обстоятелствата ще са удобни за възобновяване и рационализиране на средствата и методите ви на работа. Не се лишавайте от отмора и спортни занимания. Правилната тактичност за вас е да се движите в „ златната среда “.

 КОЗИРОГ
Не си поставяйте прекомерно амбициозни цели, въздържайте се от прояви на нарцисизъм, прищявки и директни словесни конфликти. Не са изключени проблеми на работното място с шефа или сътрудниците във връзка разминаване на мненията ви. Обмисляйте задълбочено изискванията на контракти, покупко-продажби, осъществяване на взаимни планове, пускане на креативен начинания, към които имате финансов интерес. Представяйте мнението и оформяйте решенията си по този начин, че да не навредите на бизнеса и статуса си. Анализирайте задълбочено обстоятелствата и ги съчетавайте с ползите си, преди да вземете дефинитивно решение по каквато и да било тематика.

 ВОДОЛЕЙ
Ще получите поредност примамливи и завладяващи оферти за взаимна работа, разширение на бизнеса ви или присъединяване в разнообразни начинания. Обмисляйте ги деликатно и сериозно, не бързайте с избора си. Не прекалявайте с разноските, въздържайте се от дълготрайни вложения в посоки със съмнителна успеваемост. Изразходвайте финансите си спестовно. Ако преди месец-два сте имали неразбирателство с някого, то през днешния ден ще можете да изгладите различията. Първоначално моментите на недоумение и разминаване на вашето мнение с това на близките ще се случва много постоянно.

 РИБИ
Нямате изгода от задълбочаване на днешните, зародили като че ли от нищото, спорове. Каквито и да са замислите ви, ще съумеете да ги реализирате единствено с групови старания. Включвайте се в осъществяването на взаимните планове и избягвайте разногласията на персонална основа. Част от работата ви ще изисква другарство с висшестоящите, с публични организации и държавни институции. Готовността ви за съдействие ще обезпечи изискванията, гарантиращи прогрес. Всяка активност, чието начало поставите през днешния ден, ще се развива вярно и отмерено. Силите ви ще са задоволително и нищо не би ви затруднило, стига да разпределите оптимално ресурсите, с които разполагате.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР