ОВЕН В събота действащата обстановка не ви е много ясна,

...
ОВЕН В събота действащата обстановка не ви е много ясна,
Коментари Харесай

Днешният ден крие големи опасности за две зодии

ОВЕН
В събота настоящата конюнктура не ви е доста ясна, само че всичко се развива по елементарния метод и в познатия ви темп. Може да се приказва, че ще имате триумф, само че той е по-скоро честен и даже прочувствен, в сравнение с веществен.

ТЕЛЕЦ
Деловият живот на Телците стартира добре и при по-добра организация бихте могли да очаквате сполучливо развиване на делата си. Сега се съобразявайте основно с ситуацията, в сравнение с със личните стремежи. Ще ви обхване неспокойствие заради неспособност за осъществяване на договорка.

БЛИЗНАЦИ
В събота е налице щастлива смяна от длъжностен темперамент за Близнаците – нарасналата ви продуктивност през днешния ден ще се отрази и на финансовото ви положение. В прочувствен проект ще бъдете неспокойни и непрекъснато ще се сменят позитивните и негативните ви чувства.

РАК
Днес настроението на Раците е изменчиво и под въздействието на непрекъснатите ви съмнения, които господстват над вас. В събота ще имате положителни достижения, само че би трябвало да вземете дефинитивно решение по въпросите, които засягат единствено вас и никой не може да ги реши вместо вас.

ЛЪВ
Изхвърлете от главата си всички ненужни мисли и терзания и се освободете, с цел да постигнете нужната успеваемост. Денят е сполучлив за дейности и ще донесе шанс на дейните. Лъвовете ще осъществят ползотворни контакти и подписване на нов контракт. Професионалният ден носи огромни триумфи, изключително за креативен изяви.

ДЕВА
Събота дава на мнозина положителни финансови благоприятни условия. При някои Деви те ще останат теоретични, тъй като са склонни към глупави неточности, позволени заради незадоволително обсъждане или самозаблуда. Пътуващите по делова работа няма да останат задоволени от активността си.

ВЕЗНИ
Превъзходен ден за Везните, в случай че работят задоволително оправдано и по авансово построен проект, който следват. В противоположен случай ще се почувствате неудобно и това ви положение ще бъде най-изразително у дома. Активизирайте се и се борете за реализиране на стремежите си.

СКОРПИОН
Ще действате ловко и на мнозина няма да им липсва размах. Денят им дава известно преимущество, само че сполучливите ви достижения се базират върху здравия разсъдък, който някои от вас ще подценен. В деловите контакти ще ви бъде мъчно да постигнете взаимно съгласие с сътрудници. Пътуващите ще имат неприятности в професионално отношение.

СТРЕЛЕЦ
Денят е удобен за Стрелците, запазете хладнокръвие на работното си място и не се конфронтирайте с началника си. Такъв мотив ще възникне, само че запазете положителния звук, в противоположен случай породилото се напрежение ще провокира някаква загуба за вас. В персоналните каузи прогрес. Засилва се и любовният ви живот. Налице е някаква смяна в дома ви.

КОЗИРОГ
Съботният ден не е неприятен за вас, само че някои от дейностите ви могат да го трансфорат в неудовлетворителен. Възможни са промени в службата ви, които ще ви провокират да реагирате отрицателно. Само ще си навредите. Затруднения ще имат тези, които вземат решение някакъв спор с родственик. Касае се най-вероятно за завещание, ще получите това, което ви се поставя по право.

ВОДОЛЕЙ
По здравословни аргументи през днешния ден някои от вас ще бъдат в неприятно въодушевление. Водолеите през днешния ден да заобикалят психическата и физическата изтощеност. На някои ще бъде невероятно да удържат нервите си в службата, само че по този начин ще задълбочите здравословното си неразположение. Запазете хладнокръвие. Не давайте израз на гнева си, по този начин ще съумеете да запазите положителния звук и да намалите напрежението.

РИБИ
Успешен ден за Рибите, който ще донесе експресивен прогрес в делата, с които ще се заемете. Много условия към вас са изменени и в случай че не желаете да изостанете без късмет за развиване, и вие би трябвало да се измененията. Ще сгрешите, в случай че приемете нечий съвет – действайте независимо във всичко. Имате много зложелатели, които ви завиждат и ще опитат да ви навредят посредством илюзия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР