Овен Този вторник мнението ви ще се различава коренно с

...
Овен Този вторник мнението ви ще се различава коренно с
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 14 януари

Овен
Този вторник мнението ви ще се разграничава радикално с това на вашите близки и другари. Мерете си думите, с цел да няма афектирани, че след това ще би трябвало да дълго време да се извинявате.
Телец
Животът ви се подрежда и това е толкоз хубаво. Отпразнувайте щастието си с вашата половинка. Не се скъпете на благи думи, самопризнание и доста обятия, несъмнено!
Близнаци
Днес се пазете от взимането на решения, защото мнението ви ще се мени с всяка минута. Ако въпреки всичко се постанова да извършите сериозна крачка се посъветвайте с най-трезвомислещия си другар.
Рак
Денят ще ви завари неподготвени за предизвикателство в персоналния ви живот. Новината ще е добра. Повярвайте, че  и на вас ви се случват чудеса.
Лъв
През този ден ще ви се наложи за споделите своя загадка или най-малко част от нея. Най-добре го направете сами, с цел да не се стигне до там да изпълнявате нечии непознати стремежи.
Дева
Днес всяка ваша дума ще бъде претегляна и мерена от всички страни. Някой може да се обиди, само че това си е негов проблем. Не правете компромиса да изневерявате на себе си.
Везни
Днес ще ви е мъчно да прецените къде тъкмо да насочите силата си, а тя ще прелива. Няма по какъв начин да съумеете да я употребявате цялата, само че може да извършите всичко допустимо за това.
Скорпион
Днес не давайте ухо на мнението на останалите. То не ви интересува. Придържайте се към своята линия на държание. Да не ви пука по какъв начин изглеждате в профил.
Стрелец
Днес е значимо да сте стопанин на страстите си. През този ден точно възприятията ви може да бъдат вашия максимален зложелател. Не го допускайте.
Козирог
Най-ценното ви качество днес ще бъде да откликнете на нечия потребност в точния миг. Не се колебайте за това дали да помогнете или не. Ще извършите положително и ще се почувствате доста по-добре.
Водолей
През този ден ще се чувствате най-добре в усамотение. Не че ще имате опция да останете уединено със себе си, само че най-малко вечерта може да си подарите по този начин жадуваната тишина и успокоение.
Риби
Този вторник ще се наложи да наваксате някои неща. Просто стиснете зъби и изпълнете отговорностите си без доста да мислите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР