Овен Този петък бъдете готови за приключения. Няма нужда да

...
Овен Този петък бъдете готови за приключения. Няма нужда да
Коментари Харесай

Хороскоп: Добри петъчни вести за пет от зодиите

Овен

Този петък бъдете подготвени за завършения. Няма потребност да се товарите с отговорността на самодейността, нещата ще се получат от единствено себе си.

Телец

Днес на разчитайте на различен за вашето лично благополучие. Постарайте се да се чувствате добре във вашата кожа преди да продължите напред.

Рак

Този петък ще ви покаже, че постоянно има нещо положително, за което да се хванете. Неприятности постоянно ще има, само че те отминават бързо. Колкото по-спокойно се отнасяте към тях, толкоз по-лесно ще ги преодолявате.

Близнаци

Този петък е доста значимо да сте почтени със себе си и признае те, че имате потребност от смяна. Това се постанова в съвсем всички сфери от живота ви.

Лъв

Многото думи от време на време са изпълни непотребни и даже будят съмнение. Спрете се и покажете дейности. Именно те ще потвърдят на индивида същинските ви планове.

Дева

Този петък не се колебайте да си позволите повече неща от различен път. Единствената измама е, че сами би трябвало да си поставите границите. Бъдете рационални и далновидни.

Везни

Този петък не се претоварвайте. Сега ще имате потребност от  това да се разтоварите. Може да планирате и къса отмора. 

Скорпион

През днешния ден ще имате късмет да внедрите в нова среда. Със сигурност ще почувствате добре. Все отново не забравяте и старите си другари. 

Стрелец

Всеки има своите сложни моменти и вие не сте изключение. Много е значимо да гледате напред и да не се подавате на суматохата. Насилете се бъдете оптимисти и ще видите резултат.

Козирог

Този петък ще  ви изправи пред прелестно предизвикателство, което чакате от дълго време. Имате подготвен метод за реакция, тъй че действайте, както сте намислили.

Водолей

Задача ви през днешния ден ще бъде да сте по-търпеливи към околните си. Изострянето на връзките сигурно няма да докара до позитивна развръзка. Представете си, че сте на тяхно място.

Риби

Този петък ще имате доста благоприятни условия за триумф, само че въпреки всичко преценете добре рисковете. Бъдете далновидни и се пробвайте да прецените вярно, какъв брой тъкмо бихте спечелили.

Източник: actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР