Овен Това е добър ден за всички дейности, които не

...
Овен Това е добър ден за всички дейности, които не
Коментари Харесай

Фантазиите на две зодии стават реалност, друга я повишават

Овен

Това е добър ден за всички действия, които не са свързани с работата ви. Някои от вас може да имат главозамайващи триумфи с заниманието си. Не се колебайте да промените посоката.

Телец

Този вторник ще научите загадка, само че с цел да я имате ще би трябвало да дадете от себе си. Помислете добре дали цената си коства и толкоз ли е значимо да знаете всичко.

Близнаци

Този вторник е добър ден за покупки, свързани с техника. Със сигурност в този момент няма да сбъркате, тъй че не отлагайте извършването на покупки за различен път.

Рак Този вторник е мощен ден за вашия бизнес. Каквото извършите през днешния ден ще има двоен резултат и ще се помни дълго. Не жалете силите си.

Лъв

Това е ден, в който би трябвало да си починете, в случай че се чувствате не задоволително добре. Ако не сте създали своите профилактични проучвания - в този момент е миг да задействате нещата.

Дева

Този вторник не може да заемете ничие място, колкото и да ви се молят за това. Бъдете правилни на правилата си и не отстъпвайте от тях.

Везни

Този вторник евентуално няма да може да се вслушвате в препоръките на другите, а и не би трябвало. Дори да допуснете неточност ще сте сигурни, че става въпрос единствено за вашата неточност, а не нечие друго въздействие.

Скорпион

Днес не бъдете прекомерно черногледи. Може да си извършите проект за фантазии. Ще видите по какъв начин малко по малко ще стартират да се сбъдват.

Стрелец

Този вторник потърсете второ мнение по въпрос, който ви интересува. Ако не се съобразите с него - не се учудвайте, че след това малко хора ще откликнат на молбите ви.

Козирог Днес не бъдете подозрителни към непознатите проблеми. По-скоро помислете по какъв начин може да помогнете и благодарете, че не ви се постанова да се занимавате с сходни неща.

Водолей

Този вторник помислете дали не сте не запомнили нещо значимо. Направете си лист за деня и станете по-рано, с цел да може да организирате деня си.

Риби

Този вторник си позволете повече независимост и развихрете фантазията си. Какво ви хрумне през днешния ден може да стане сериозна основа за бъдещето ви. Източник: Actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР