Овен Тази събота опитайте да се разделите с някой от

...
Овен Тази събота опитайте да се разделите с някой от
Коментари Харесай

Две зодии взимат важни решения, за други две е време за...



Овен

Тази събота пробвайте да се разделите с някой от нездравословните си привички. Сега това ще ви отдаде с лекост. Избягвайте компании, където ще бъдете изкушавани.

Телец

През този ден внимавайте с кореспонденцията. Ако сте под въздействието на страстите, най-добре се въздържайте от изложение на мнение. Много евентуално е на идващия ден да съжалявате.

Близнаци

Помощта ви ще е доста значима за ваши близки. Въпреки, че ще сте натоварени, не ги лишавайте от дейностите си. Така ще затвърдите значимо другарство.

Рак

Тази събота може да проумеете някои неприятни истини. Въпреки болката е по-добре да сте наясно със обстановката. Така може да си спестите бъдещи по-големи разочарования.

Лъв

Тази събота е подобаващ ден за пазаруване на облекла. Само избягвайте опцията „ когато отслабна “. Вземете си такива по ваш размер.

Дева

Днес посветете деня си на изкуството. Не съжалявайте за средствата, които ще вложите. Преживяванията, свързани с него са скъпи.

Везни

Днес е доста значимо да сте оптимисти. Предстои ви да вземете значимо решение и неприятното въодушевление може да ви лиши от някои благоприятни условия.

Скорпион

Не разваляте връзките с другар единствено, тъй като не работи съгласно вашите показа. Вероятно е в сложен миг. Попитайте по какъв начин може да му помогнете, да се сърди може всеки.

Стрелец

Денят ще ви сервира подарък. Бъдете сигурни, че изцяло го заслужавате, само че и помислете по какъв начин може да отвърнете уместно.

Козирог

Тази събота може да възникне нуждата от дребни ремонтни действия. Не се ядосвайте, а запретнете ръкави, с цел да не станат по-сериозни нещата.

Водолей

Тази събота ще се сбъдне ваше предпочитание. Точно, когато си мислите, че нищо забавно няма да се случи ще бъдете прелестно сюрпризирани от колегата ви.

Риби

Тази събота ще имате време за всичко, тъй че действате самоуверено. Задължително отделете време да излезете и на разходка. Вечерта пробвайте нова рецепта за вечеря.

От аctualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР