Овен Тази неделя ще имате две възможности - пътуване с

...
Овен Тази неделя ще имате две възможности - пътуване с
Коментари Харесай

Ето кои три зодии ще са истински щастливи днес

Овен

Тази неделя ще имате две благоприятни условия - пътешестване с другар или оставане вкъщи, изберете първото. Със сигурност няма да съжалявате за избора ви.

Телец

Тази неделя се доверете на ваш другар. Ще имате диалог, който ще изпълни душата ви. Ще усетите щастието от единомислието.

Близнаци

Тази неделя е допустимо са имате несъгласия с ваши далечни родственици. Затова пък поддръжката вкъщи ви е толкоз мощна, че неприятните мисли бързо ще се изпарят.

Рак

Тази неделя може да имате някои душевни терзания. Заровете се в работа, с цел да се отърсите от натрапчивите си мисли, а и по този начин в действителност ще се почувствате по-добре.

Лъв

Тази неделя може да получите някои рецензии от страна на околните ви хора. Може би е добре да се замислите дали в действителност не грешите.

Дева

Тази неделя не очаквайте 100% поддръжка от околните ви. Не се натъжавайте, не е обикновено всички да мислят по еднакъв метод. Оставете нещата да отминат.

Везни

Тази неделя ще ви занимае проблем, обвързван с завещание или различен фамилен проблем. Нещата не са елементарни – доверете се на интуицията си.

Скорпион

Тази неделя обърнете повече на колегата ви. Някои аспекти в връзките ви имат потребност от изясняване. Не отлагайте момента.

Стрелец

През този ден не се пресилвайте. Дейностите, с които желаете да се заемете търпят отсрочване, само че почивката ви - не. Наспете се добре.

Козирог

Тази неделя елементарно ще разрешите проблем, обвързван с детето. Дяволът не е толкоз черен, колкото наподобява. Важното е да сте оптимисти и това да ви проличава.

Водолей

Тази неделя бъдете по-толерантни към непознатото мнение. Понякога не е толкоз значимо да сме прави, едвам запазим положителните връзки.

Риби

Тази неделя ви чака доста работа. Така или другояче ще сте заети, пробвайте се да отметнете, колкото се може повече задания.

Източник: Актуално.ком

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР