Овен Стагнацията на всичко е очаквана, така че не се

...
Овен Стагнацията на всичко е очаквана, така че не се
Коментари Харесай

Хороскоп за 9 декември: Труден ден очаква няколко зодии

Овен
Стагнацията на всичко е предстояща, тъй че не се опитвайте да започнете нови каузи. Нетърпението ви тормози, належащо е да намерите метод да се отпуснете. Например, прекарайте следобеда с обичан човек или другар.

Телец
По-добре е родените под знака на Телец да се концентрират върху всички настоящи планове и да не се заблуждават за привидната непоклатимост на нещата. Може да се наложи да преработите работата, която към този момент сте свършили преди.

Близнаци
Наближава моментът на реализация на някои планове, както и опцията за подписване на нов контракт. Все отново бъдете търпеливи. Доверете се на себе си, не се интересувайте какво мислят другите.

Рак
Вие сте разсеяни. Заети сте с терзания, които сами сте измислили, желаете да решавате проблеми, които могат, само че към момента не са се случили. Вечерта е по-добре да запазите мислите си за себе си, без да вършиме мнения в фамилията.

Лъв
Втората половина на деня може да бъде обвързвана с непредвидени обстановки, механически повреди. Не забравяйте за разпоредбите за сигурност. В търговията бъдете по-внимателни при работа с клиенти – вероятни са опити за машинация.

Дева
Условията на работа на работното място могат да се влошат. Преодолейте съмненията си и поемете отговорност. Избягвайте да спорите с мъже. Не се колебайте в любовта, в този момент е точният миг е да заемете твърда позиция.

Везни
Този ден ще донесе прочувствена неустойчивост, неустойчивост към настроенията на другите хора и предпочитание за битка с вятърни мелници за представителите на знака. В средата на деня, както и през втората половина могат да зародят компликации в настоящите каузи.

Скорпион
Въздържайте се от всевъзможни дейности, които могат да доведат до риск от загуба на средства. Не бързайте да сключвате договорка за покупка на едро на артикули за препродажба - това може да се окаже неизгодно.

Стрелец
Не се опитвайте да подобрите нищо през днешния ден. Запомнете правилото: не докосвайте това, което работи добре за в този момент. Старайте се също по този начин да не вършиме това, което никой не ви моли да вършиме. Личните начинания могат да донесат неприятности.

Козирог
През деня не са изключени дребни земетресения във взаимоотношенията, само че това не е причина за загуба на баланс. Всъщност дръжте се деликатно и дипломатично с хората. Небрежността е нежелателна, не оставяйте движимости и имущество без контрол.

Водолей
Звездите ви поучават да не се захващате с нови неща, в които имате дребен опит и където би трябвало да взимате решения в необикновени обстановки. Втората половина на деня се въздържайте от договаряния и сключване на правно обвързващи документи.

Риби
Рибите през днешния ден ще имат прочувствено сложен ден. Вероятността от взимане на неправилни решения се усилва. Също по този начин, постоянно можете да променяте решенията си под въздействието на други хора, което води до променчивост на вашето държание.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР