Овен Ще ви се наложи да се справяте с куп

...
Овен Ще ви се наложи да се справяте с куп
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес

Овен
Ще ви се наложи да се справяте с куп дребни и досадни домашни задания. Денят е подобаващ за ремонт на домашен уреди, само че също и за подготовка за изпити. Бъдете умерени в храненето.

Телец
Днес просто е грехота да се претоварвате с работа, както е споделил Стив Джобс - не е нужно да се работи доста, а да се работи с главата. Така че включете на цялостни обороти мисълта и интуицията си.

Близнаци
Поемете своя дял от отговорността, само че не вършете работата на другите. Имайте благосклонност и към себе си, уважавайте се, тогава ще видите, че и резултатите са разнообразни.

Рак
Около вас всичко ще се движи със шеметна експедитивност, като че ли сте на панаир. Светът ще ви наподобява пъстър и малко вманиачен, само че пък значимото е, че ще усетите усета на свободата, на онази, която е вътре във вас и постоянно я контролирате да не се демонстрира.

Лъв
Малко непостоянни ще сте в настроенията си през днешния ден, само че в случай че следвате поривите си, можете в действителност да постигнете огромни резултати. Просто не изпадайте в непотребни детайлности.

Дева
Сутринта ще е много мързелива,но по тази причина пък извънредно вдъхновяваща. Следобедът е време и да послушате себе си, само че и да свършите значимите неща. Първо обаче ще би трябвало да ги формулирате. Фокусирайте се!

Везни
Малко чудноват ден, носещ неразбираеми интуиции. Определено ще ви е забавно и доста хубаво би било да отделите особено внимание на грижите за хубостта си, изключително за прическата.

Скорпион
Трудно ще се подчинявате на нареждания и то освен заради горделивост, а по-скоро, с цел да не поддържате несправедливостта. Важното е да следвате истината и да не вършиме взаимни отстъпки с нея.

Стрелец
Днес елементарно ще се дразните и мъчно ще се успокоявате. Използвайте деня, с цел да разчистите ненужните неща и да сложите ред в нужните. И не се разсейвате с по-приятни занимания.

Козирог
Денят ще ви предложи най-разнообразни неща. Ще усетите позитивното отношение на хората, въпреки че вечерта са вероятни някои спорове по най-невероятни мотиви.

Водолей
Не се хвърляйте на доста работи едновременно, тъй като и без друго нещата ще стават по-трудно от упованията. Отделете повече време за обичания човек.

Риби
Важно е да чувате другите, а това си е много сложна задача. В свят, в който човек няма по какъв начин да работи самичък, е доста значимо да чува и да схваща тези, с които си партнира. Затова - слушайте, без да оценявате
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР